- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Oké még mindig a legtöbben 1080p-t használnak 60 Hz-en.
Nézzük az átlag FPS értékeket 1920*1200-ban.290x= 92 FPS
780Ti= 87 FPSKérdem én tőled őszintén most Miklós... hogy ki a fenét érdekel 60FPS felett mennyi az FPS a két VGA között??

És ráadásul az a pár FPS?
Észre fogod venni? Soha a büdös életben nem fogod észrevenni azt a kevés különbséget elárulom neked...Nevetséges FPS-en vitatkozunk itt. Kutyát nem érdekli addig amíg meg van a fix 60FPS-em, hogy mennyit tud a VGA-d meg a másik 80+ -nál.

Engem baromira nem tud érdekelni ilyen semmirevaló teszt amikor úgy is könyök mozdulattal húzom fel a VGA-t amikor meg jön és jóval több FPS-t fogok kapni mint a sz@ros tesztekben.
Ráadásul még a CPU-m is jobb és magasabb Mhz-en üzemel.De végül is még azt sem kell mert a 60+ már meg van nem igaz? Még alapon is.
Szerk.:
A 40k-val olcsóbb dolgot meg könyveld el hogy azért mert "nem tudunk értelmes AMD driver-t készíteni".
Nekem fekete halál nem kell kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest