Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
"Én is mikor írtam,hogy valszeg a Fury X-en sem jópofiból megy rá vízhűtés stock, kaptam hogy már miért ne lehetne az AMD jó fej, a 290/X stock hűtés fiaskó után
És mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat."Nem is csoda hisz ez meg mindig egy baromsag....es meg reklamozod is.

Fury Pro leghutessel? Huvos-halk? Nano leghutessel? Remlik valami?Zabal mint az allat...majdnem 20W-al tobbet mint egy 980Ti vagy TX.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BONTATLAN! - ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB - 3 ÉV ALZA GARANCIA!!
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Vadonatúj állapot - 2 év Garancia!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat."