Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nehezen tudom felfogni mi ez a sirás folyton az amd drivereivel kapcsolatban, eddig a legnagyobb hibám az volt a catalystnál hogy egyszer más színbeállitás volt benne mint ami addig alapértelmezett volt, kb 5 másodperc alatt visszaraktam és kész

erre a microlagg témára is kíváncsi lennék, hogy milyen konfigokban jön elő, van egy haverom aki totál nem ért a témához és összevissza akadtak, állitása szerint microlaggoltak a gamek 1280ban egy 6770en, átmentem hozzá ujraraktam a gépét, jól beállitottam és utána vaj simán ment a bf3 is neki minőségi beállitásokkal és az összes game, ugye most az uj bétákban növelve lett a pufferméret is, ugyhogy akinek eddig volt is problémája vele, most nem nagyon kéne hogy legyen, de ez is csak pár játékot érintett ,mint pl a skyrim
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest