Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nehezen tudom felfogni mi ez a sirás folyton az amd drivereivel kapcsolatban, eddig a legnagyobb hibám az volt a catalystnál hogy egyszer más színbeállitás volt benne mint ami addig alapértelmezett volt, kb 5 másodperc alatt visszaraktam és kész
erre a microlagg témára is kíváncsi lennék, hogy milyen konfigokban jön elő, van egy haverom aki totál nem ért a témához és összevissza akadtak, állitása szerint microlaggoltak a gamek 1280ban egy 6770en, átmentem hozzá ujraraktam a gépét, jól beállitottam és utána vaj simán ment a bf3 is neki minőségi beállitásokkal és az összes game, ugye most az uj bétákban növelve lett a pufferméret is, ugyhogy akinek eddig volt is problémája vele, most nem nagyon kéne hogy legyen, de ez is csak pár játékot érintett ,mint pl a skyrim
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest