Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nehezen tudom felfogni mi ez a sirás folyton az amd drivereivel kapcsolatban, eddig a legnagyobb hibám az volt a catalystnál hogy egyszer más színbeállitás volt benne mint ami addig alapértelmezett volt, kb 5 másodperc alatt visszaraktam és kész

erre a microlagg témára is kíváncsi lennék, hogy milyen konfigokban jön elő, van egy haverom aki totál nem ért a témához és összevissza akadtak, állitása szerint microlaggoltak a gamek 1280ban egy 6770en, átmentem hozzá ujraraktam a gépét, jól beállitottam és utána vaj simán ment a bf3 is neki minőségi beállitásokkal és az összes game, ugye most az uj bétákban növelve lett a pufferméret is, ugyhogy akinek eddig volt is problémája vele, most nem nagyon kéne hogy legyen, de ez is csak pár játékot érintett ,mint pl a skyrim
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest