- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
Nos, nem is kell velem vitázni, de a tényekkel se próbálj...
15 év... huh ez egy "kicsit" erős
Hogy mi a bug halmaz, azt nem igazán értem, mire írtad? Ha a ryzen-re, nos, ismét ne rám hallgass, ne is egy darab csalódott fórumtárs véleményére, olvass nyugodtan teszteket, véleményeket a csodálatos interneten...
Egy dolgot kikérek magamnak! Nem vagyok fanboy! Tudod, első gépem egy videoton TVC 64k+ mikrogép volt.Bizony-bizony, régen volt.
Ezzel csak jelezni akartam, hogy nem ma kezdtem... Összesen egy(!) AMD konfigom volt, amikor még bizony többet adott az AMD mint az Intel. Utána számtalan intel vas.
Szóval nem a szimpátia, nem a fan őrület, hanem a józan ész és a tapasztalat vezet, amikor írok a témáról. Javaslom Te is tegyél így, főleg mielőtt ítélkezel bármiről, bárkiről is.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest