Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS #423 üzenetére
Már megszoktam, ilyeneket merek írni hogy VGA 99% de mégis gyorsabb egy jobb procival a játék tehát lehet 80FPS meg 100FPS minkét esetben vga ugyan az és 99%-on, mégis felmehet az FPS 80-ról 100-ra.Vagyis felesleges videózni hogy a vga mennyin megy mert az itt már nem számít.
Vagy nem jól értettem?
Mert lehet egy gyengébb proci is nyomja 99%-on de egy erősebbel mégis sokkal több lesz az FPS, nem számít hogy már a VGA 99%-ot mutat.
Persze az jó ha megvan 99%, de nem biztos hogy ott a vége.
Jól értem?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest