Hirdetés
- Projektor topic
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
carl18
addikt
Én is azért vettem a Ryzen mert ránéztem a használt intel árakra és komolyan poén ami ott volt.
Egy I5-3470-et akartam I7 3770-re váltani de az a proci használtan 35E lett voln akkoriban. Aztán megnéztem a cpu árakat boltból és nem is kellet gondolkoznom sokat.
Mikor a Ryzen 5 1600-at vettem 30E volt 3 év garival, szóval poénosnak tartom hogy még nekem kellet volna +5E forintot ráfizetnem egy 8 éves processzora ami elavult stb. És sokkal gyengébb+ Zsákutca platform. Mert 3770-től nincs feljebb. 1155 vége.Azért még a I7-8700 vs I5-10400F árazása között is van egy jó érdekesség. Az új model 45E volt nem olyan rég 3 év garral, a régi i7 kapu garanciával meg 60-70E forintba fáj.
Ilyen eseten az a régi i7 alap helyzetben 35-40E forintot érne.
Szóval szerintem elég sokszor van úgy az ember hogy valaminek a használt ára olyan magas/beragadt hogy jobban megéri újat venni.
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest