Hirdetés

Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz Yutani #2564 üzenetére

Vagy csak rájöttek sokan mégsem annyira jó az amd mint rebesgetik. ( Én is eladom a zen 3 at ahogy tehetem ,mert már az első napokban csalodtam benne,de mivel nincs jobb jelenleg a piacon tesztek szerint ezért ezt vettem)softweres dolokban sokkal előrébb jár legalább is saját véleményem szerint az intel mint amd és ez elég sok pluszt tud jelenteni . Lehet teszteken meg mindenhol jobban szerepel a vörös és jobbnak hirdetik viszont felhasználástól függ kinek mi a jobb. ( És igen gáz ha akad az egér még ha a program hibája akkor is kellemetlen ez csak egy példa volt hogy értsd mire gondolok,memoria elérés is egy év. És még lehet sorolni hogy sokszor nem is ugy reagál a dolgokra ahogy kellene. Intelel barmire nyomtam ugrott amd meg sokszor gondolkodik.. . Bár lehet ez is win hiba hogy nem elég optimalizált... Most ezt nem azért írtam hogy troll legyek csak nekem ez a saját tapasztalatom és így érzem hogy sok esetben kellemetlen szitu ér a gépen és mielőtt valaki írja tuti nálam a hiba 4 amd gépből az összes mindig ilyen volt... A kéknél soha nem tapasztaltam ilyet..)

Aktív témák