Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Vagy csak rájöttek sokan mégsem annyira jó az amd mint rebesgetik. ( Én is eladom a zen 3 at ahogy tehetem ,mert már az első napokban csalodtam benne,de mivel nincs jobb jelenleg a piacon tesztek szerint ezért ezt vettem)softweres dolokban sokkal előrébb jár legalább is saját véleményem szerint az intel mint amd és ez elég sok pluszt tud jelenteni . Lehet teszteken meg mindenhol jobban szerepel a vörös és jobbnak hirdetik viszont felhasználástól függ kinek mi a jobb. ( És igen gáz ha akad az egér még ha a program hibája akkor is kellemetlen ez csak egy példa volt hogy értsd mire gondolok,memoria elérés is egy év. És még lehet sorolni hogy sokszor nem is ugy reagál a dolgokra ahogy kellene. Intelel barmire nyomtam ugrott amd meg sokszor gondolkodik.. . Bár lehet ez is win hiba hogy nem elég optimalizált... Most ezt nem azért írtam hogy troll legyek csak nekem ez a saját tapasztalatom és így érzem hogy sok esetben kellemetlen szitu ér a gépen és mielőtt valaki írja tuti nálam a hiba 4 amd gépből az összes mindig ilyen volt... A kéknél soha nem tapasztaltam ilyet..)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Synology NAS
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest