Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Autós kamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
Azt nem tudom hogy jó-e, asztalinak nem szoktam a csökkentett órajelét nézni. Először azt hittem valami mobil SoC van a képen, úgy elég versenyképes lenne mert a Snapdragon 888 szintjén lenne, csak +8 mag(aminek mobil fonton nem látom még értelmét).
Viszont ami furcsa, hogy miért csak 12 L1 cache van az adatoknál a 16 mag ellenére? Ez inkább valami 12 magos proci, clusteres megoldással, clusterenként 4 maggal. Legalább is az L2 cache alapján ez jön le, ha az feltételezem hogy clusterenként közös lesz. Nem mellesleg itt még DDR4 van, nem DDR5 a kép szerint.
Nekem nem áll össze az a mentett kép.
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600x - 2026.02.01 GARI - Dobozos
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest