Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
Azt nem tudom hogy jó-e, asztalinak nem szoktam a csökkentett órajelét nézni. Először azt hittem valami mobil SoC van a képen, úgy elég versenyképes lenne mert a Snapdragon 888 szintjén lenne, csak +8 mag(aminek mobil fonton nem látom még értelmét).
Viszont ami furcsa, hogy miért csak 12 L1 cache van az adatoknál a 16 mag ellenére? Ez inkább valami 12 magos proci, clusteres megoldással, clusterenként 4 maggal. Legalább is az L2 cache alapján ez jön le, ha az feltételezem hogy clusterenként közös lesz. Nem mellesleg itt még DDR4 van, nem DDR5 a kép szerint.
Nekem nem áll össze az a mentett kép.
Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest