-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
Azt nem tudom hogy jó-e, asztalinak nem szoktam a csökkentett órajelét nézni. Először azt hittem valami mobil SoC van a képen, úgy elég versenyképes lenne mert a Snapdragon 888 szintjén lenne, csak +8 mag(aminek mobil fonton nem látom még értelmét).
Viszont ami furcsa, hogy miért csak 12 L1 cache van az adatoknál a 16 mag ellenére? Ez inkább valami 12 magos proci, clusteres megoldással, clusterenként 4 maggal. Legalább is az L2 cache alapján ez jön le, ha az feltételezem hogy clusterenként közös lesz. Nem mellesleg itt még DDR4 van, nem DDR5 a kép szerint.
Nekem nem áll össze az a mentett kép.
Aktív témák
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest