- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
ha utanaolvastal volna, tobbhelyen emlitve van, hogy a memoriakesleltetes az bizony magas, ez a chipletes felepites rakfeneje, ha az Intel atter erre a vonalra, naluk is romlanifog.
viszont ezert van a prociban a rengeteg L3 cache, hogy ezt ellensulyozza.szaggatas akkor szokik lenni, ha a memoriaval valami nem klappol esetleg van valami oroklott periferiad, ami elborult irqkiosztast hasznal.
elso verziot konnyen ellenorizheted, vedd vissza 1-2 frekvencialepcsovel a memoriat es nezd meg, ugy mit produkal. Esetleg az 1-3 -bol ( Inteles vonalrol jovok surun beleszaladnak ebbe ) rakd at a 2-4 slotba a modulokat.
Amd vonalon nemmindig a csutka orajelre tekert konfig a nyero, pl. nalam az 1700 allcore 3.7 -ra belove jobban muzsikalt, mint a szinten prime es mindenmas stabilra kitesztelt 3.9. Mert ott mar hibazott, csak azt a belso hibajavitas eltunteti, es csak abbol lehet ra kovetkeztetni, hogy par muveletnek ujra nekifut, hogy roszabb eredmenyeket ad.* engem lehet vorosozni ( lasd az alairasom, ) de pont nemvettem 5xxx -et, mert draganak tartom, meg amugysem szoktam elsokorben beleugrani; az 1700 -at is 6 honappal a megjelenes utan vettem, a 2700X -et kb, 9 honappal, a 3700X -et is kb. 9 honapra. Majd lesz 5xxx is, ugy felev mulva.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged