- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
MiklosSaS #1440 üzenetére
Az az igazság, hogy a sok mag elérhetősége egy bűvölet. (Persze ha ez nem jár ST regresszióval, mint a bulldózer esetén voltö)
A magam részéről én is megbántam, hogy anno 1700X-et és nem 1600X-et vettem. Biztosan nem használom ki, hiába futtatoi virtuális gépet. Szerintem nost egyedül a folding at home kapcsán használom ki. De akkortájt megbabonázott, hogy pont annyival volt drágább, amennyivel több magot kínált. Akkor úgy tűnt, hosszútávon.meg fogja érni, mert majd a programok kihasználják a sok szálat. Ez egyébként biztos így is van. Szerintem elég lett volna nekem az 1600X, mert úgy tűnik, mire oda jutottam volna, hogy 1600X-et cseréljem, addigra már az 1700X-nél is lényegesen jobb procikat lehet már majd kapni.
Látjuk, hogy pl játékban a 3300X mennyivel jobb, mint a már igen olcsó zeppelin lapkás ryzenek.
Szerintem agimat esetén csupán valami hasonló megbabonázódás van, csak valamiért ez, vagyis annak felismerése, hogy nincs szüksége a sok magra, márka-versusban domborodik ki.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest