Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
MiklosSaS #1440 üzenetére
Az az igazság, hogy a sok mag elérhetősége egy bűvölet. (Persze ha ez nem jár ST regresszióval, mint a bulldózer esetén voltö)
A magam részéről én is megbántam, hogy anno 1700X-et és nem 1600X-et vettem. Biztosan nem használom ki, hiába futtatoi virtuális gépet. Szerintem nost egyedül a folding at home kapcsán használom ki. De akkortájt megbabonázott, hogy pont annyival volt drágább, amennyivel több magot kínált. Akkor úgy tűnt, hosszútávon.meg fogja érni, mert majd a programok kihasználják a sok szálat. Ez egyébként biztos így is van. Szerintem elég lett volna nekem az 1600X, mert úgy tűnik, mire oda jutottam volna, hogy 1600X-et cseréljem, addigra már az 1700X-nél is lényegesen jobb procikat lehet már majd kapni.
Látjuk, hogy pl játékban a 3300X mennyivel jobb, mint a már igen olcsó zeppelin lapkás ryzenek.
Szerintem agimat esetén csupán valami hasonló megbabonázódás van, csak valamiért ez, vagyis annak felismerése, hogy nincs szüksége a sok magra, márka-versusban domborodik ki.
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest