- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
Tudja valaki, hogy 5750/5770/5850 teszt várható-e a ph!-n?
-
gyiku
nagyúr
-
Thom!
veterán
AMD: csak 2011-ben jönnek a DX11-es IGP-k
sőt én úgy látom, konkrét IGP már nem lesz többé, hanem a CPU mellé lesz integrálva, notebook, és az asztali szegmensben is
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Hali!
5970 érkezéséről pontosabban és saccolt áráról tud valaki valamit?Köszi!
Bogyorisz
-
aki955
csendes tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy most vennék új gépet, az már biztos, hogy ATI 5770 vagy 4890 lesz csak nem tom milyen márkájú legyen XFX, MSI vagy ASUS. Sokat segítene ha véleményt mondanátok az XFX-ről az ASUS-ról és az MSI-ről.
-
lsc
nagyúr
Akkor meg ide Milyen videokártyát ? vagy ide Azonnali vga-s kérdések . írj .
Az élet kegyetlen .
-
aki955
csendes tag
Te nem érted, hogy magáról a cégről. Hogy pl. tapasztalatok egy XFX kártyáról, hogy menniyre megbízható.
-
Bluegene
addikt
akkor sorrendben én melyiket venném:
1. XFX(olcsó és jó)
2. Asus(drágább de jó, bár asszem több rá a gari)
3. Msiszal XFX! bár én SAPPHIRE vásárló vagyok, sztem ár/értéke a sapphire-nak a legjobb, én egy vapourX kártyát vennék a helyedben
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
TomiLi
addikt
Az Ati hasonló megoldást választott mint anno a GTX295-nél az NV...
Így a 5870x2-nek 5970 lesz a neve.... Tehát két GPU-s
Az 5890-nek a kihozatala még kérdéses.... Az biztos, hogy nem lesz 2 GPU-s... "Csak" emelt órajeles 5870 válogatott alkatrészekkel....
Én is Abu-tól tudom....[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
Biztos, hopgy November közepén megjelenik a 5970???
A hír hallatán ez nekem nem tűnik annyira evidensnek.... És akkor minden csúszik.... De nyakunkon a Karácsony... Remélem a két nagy VGA gyátó a körmére koppant a TSMC-nek, mert mindenkinek az érdeke, hogy a nagy vásárlási láz idején elérhetőek legyenek a vga-k.....
Bár azt is el tudom képzelni, hogy addigra varázs ütésre helyre áll minden és akkor a jól felvert árakon lehet eladni a VGA-kat....
Sorry, csak "hangosan" gondolkodtam....
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
Sajnos igazad lehet, mint ahogy hírnek is....
Amikor megjelent szeptember 22.-én az 5870-es VGA, akkor még az 5870x2-ről (csak egy-két hete tudjuk hogy ez a 5970) olyan hírek szállingóztak, hogy októberben jelenik meg.... Ha így haladnak NV-nél, akkor elképzeljető, hogy a 5970 is áttolódik akár jővőre....Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
NA ez félre ment.....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
pszihó
aktív tag
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
Thom!
veterán
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
ATI Radeon HD 5970 dual-GPU specs revealed - Fudzilla [link]
PC-STYLE.hu
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
rocket
nagyúr
Jol fogalmaztal, en ertettem felre
Szokasos papirforma, EDRAM, MCM, Fast14, Lucid Hydra, ezek azok az urban legendak amik az elmult evekben a diszkret GPU/VGA pletykakban szerepeltek, de nem lett semmi beloluk. (elso 3 az tobb GPU eseteben is szerepelt mar.)
Lucid Hydra legendaja nehany honapja akkor indult amikor kikerult az elso kep a kartya hatuljarol, es tul kozelinek tunt egyeseknek a 2 GPU elhelyezese, aztan rogton megalmodtak a Lucid Hydrat oda, amire az esely a 0-hoz igen kozel allt
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
gyiku
nagyúr
-
TomiLi
addikt
Akkor a fogyasztás miatt lesz ez az 5970 egy 5950-nek megfelelő specifikációkkal?
Kicsit hasonlít a GTX295-re...mármint az is "csak" két GTX260m és nem 280, vagy 285Bogyorisz
-
-
rocket
nagyúr
Need for Speed SHIFT Gameplay Performance and IQ
"We have an exclusive first look at performance in Need for Speed SHIFT using a new patch due out at the end of this month, as well as a new AMD driver which improves performance in this game. We test gameplay on nine video cards, low end to high end, and examine gameplay performance and image quality."
Ahogy varhato volt nem az EA valtja majd meg a vilagot az altaluk regota igert teljesitmeny novelessel AMD kartyakon, ahol alacsony volt patch1 mellett az FPS ott van ahol javult, de van hol nem, viszont vegig lassabb lett ahol magas (ellenfel nem volt mar az auto elott) volt az FPS patch1 mellett.
A Catalyst 9.12beta tobb pluszt hozott:
Szoval az EA mondjon le
#690: "Ez egyfajta kompromisszum, hogy biztosan megfeleljen a szabványnak?"
Igen.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
zuchy
őstag
DX11-s mobil chipek 2010 Q1-re. [link]
Szerintem a legerősebb verzió a Juniper "mobilizált" változata lesz kisebb feszen és órajeleken.
Cypresst kétlem hogy megjelenik ebben a szegmensben. Túl sokat eszik és fűt ahhoz.(#691) rocket: Hát ha nem az EA, akkor ki. Az Nvidia? Köcsögség részükről.
Ezt driverből szerintem nem lehet megoldani....úgytűnik ez megmarad.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
RockHaRD
addikt
Valami pontos dátum van már az 5970-re amúgy?
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
TomiLi
addikt
Szerintetek ez az órajel lebutítás (5970), a fogyasztásra vonatkozó szabvány miatt van, vagy pedig biztosnágosan, stabil működéssel ennyit tud a vga....
Azért lennék kíváncsi rá, mert ha az előbbi miatt van akkor nem lehet, hogy rejtett tartalékként benne lesz az a frekvencia a gpu, és a memória órajelét tekintve mint egy 5870-ben? Hiszen mindenben egyezik a két specifikáció, csak az órajelekben nem...
Természetesen 5970-ben minden duplázva....Bogyorisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest