- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #85552128 #18023 üzenetére
Kína az egy más világ, egyrészt ott nem érvényesül Amerika nyomásgyakorlása semmilyen módon, másrészt valószínű kötöttek egy "ott gyártom ott adom el" szerződést velük, mert Kína ezeket szereti.
Ott Harminc dollár lehet sokkal többet számít mint hinnéd, de lesz az szerintem nyomottabb áron is
kis haszon mellett is megéri nagy mennyiség esetén.HBM lehet nem akkora eltérés a GDDR5 höz képest de a HBM2 re én ezt már nem mondanám rá.
Azért a GDDRnek vagy az uj fajtájának is fizikai korlátai lesznek, ott meg ha megoldják a hűtését és az interposert pakolgathatja egymásra a rétegeket vígan a Nanó méretű kártyára.
Egyet azért még ne felejtsünk ebben a generációban volt egy választás a két út hogy vagy monumentális GPUt készítek vagy HBM el készítem, azért a szilíciumnak van egy nem kicsi ára, és a GPU mérete már így is hatalmas, én nagyon kíváncsi leszek hogy oldják meg a monumentális GPU+ HBM2-vel problémát.
És az arcotokra amikor meglátjátok a termék árát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Androidos fejegységek
- Drón topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gaming notebook topik
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- PNY GeForce Quadro RTX A2000 6GB -ÚJ/AKCIÓ/-
- MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Videokártya
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN