Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Pro!Petya #21967 üzenetére
"Sőt azt is vegyük számításba hogy van akinek ha a CB R15 ha lefut már stabilnak véli az oc-t... "
Haha... Az vicces...Nálam a stabilitás az a 24 óra AVX nélküli prime tesztnél kezdődik....
1-4 óra szokott lenni a gyorsteszt. Az i5 4690K-m pl. 7-8 óra után dobott hibát, eltartott egy darabig, mire rájöttem, mi kér még feszt....
Szerintem amúgy olyan nincs, hogy játék-stabilitás.
Egy CPU vagy stabil, vagy nem. Ha nem az, játéknál is leginkább csak idő kérdése, mikor lesz belőle gond. A stabilitás teszteket azért szeretjük, mert tipikusan hamarabb kihozzák a gondot, így mire játékra kerül a sor, vagy más fontos dologra, addigra már stabil lesz a rendszer alatta.
Amúgy ami nekem még más rendszereken bevált teszt, hogy elindítok néhány magas bitrátájú FHD videót CPU-n kikódolva 2-4X-es tempón, és mellé a hagyományos AVX nélküli Linx tesztet sok memóriával a proci szabadon maradt szálaira. Ez néha akkor is kihozott hibát, amikor magában a Linx már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest