Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Pro!Petya #21967 üzenetére

"Sőt azt is vegyük számításba hogy van akinek ha a CB R15 ha lefut már stabilnak véli az oc-t... "
    Haha... Az vicces... :DDD :C

Nálam a stabilitás az a 24 óra AVX nélküli prime tesztnél kezdődik.... ;] 1-4 óra szokott lenni a gyorsteszt. Az i5 4690K-m pl. 7-8 óra után dobott hibát, eltartott egy darabig, mire rájöttem, mi kér még feszt....

Szerintem amúgy olyan nincs, hogy játék-stabilitás. :N Egy CPU vagy stabil, vagy nem. Ha nem az, játéknál is leginkább csak idő kérdése, mikor lesz belőle gond. A stabilitás teszteket azért szeretjük, mert tipikusan hamarabb kihozzák a gondot, így mire játékra kerül a sor, vagy más fontos dologra, addigra már stabil lesz a rendszer alatta. :K

Amúgy ami nekem még más rendszereken bevált teszt, hogy elindítok néhány magas bitrátájú FHD videót CPU-n kikódolva 2-4X-es tempón, és mellé a hagyományos AVX nélküli Linx tesztet sok memóriával a proci szabadon maradt szálaira. Ez néha akkor is kihozott hibát, amikor magában a Linx már nem. :)

Új hozzászólás Aktív témák