Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek rakok össze egy gépet leginkább játékra.
Full HD-n mik a tapasztalatok egy OC-zott 1600-os Ryzennel és mondjuk egy 1070TI-vel mellé? Intel oldal elég drága, ott a videó teljesítményből kéne jócskán leadni egy 1060 szintjére. Tervben van egy 144hz-es monitor, de talán ne is szaladjunk ennyire előre.
A terv az:
Asus B350 Prime Plus
Ryzen 1600 + egy Noctua NH-D15 (ez már megvan, az enyémet kapja meg)
2x8giga 3000-es corsair ram. (tudom tudom, vissza olvastam, matekolni kell vele, meg 2933-ra állítani stb)
Zotac 1070TI AMP!.
Akárhány CPU tesztet nézek meg a neten, vagy olvasgatok, mindenhol kb megjelenés kori adatok vannak, és azóta megannyi bios, tweak, lehetőség stb jött ki a Ryzenekhez.Vélemények?
Előre is köszi a segítséget.
További szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest