-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
Albigator #3337 üzenetére
Érdekes hogy ilyen nagy fesz.-t ad. A képen az a PBO menüpont amin állsz az szerintem egy almenüt nyithat meg ha entert ütsz rá.
#3336 Beretvás:
Igen, tudom, és közel semmi köze nincs ahhoz amit mondtam... Van egy adott timing és azt önhatalmúlag elállítja olyan értékekre amiket a seggéből cincál elő, ezen mit nem lehet érteni? K...va mindegy melyik profilon van a memória, ill. hogy az a timing honnan jött, nem erről volt szó. Fogja, elállítja. Kértem rá? Nem.Mondjuk nem is értem minek magyarázkodok, látom csak kötekedni akarsz, mert leírtam egyértelműen hogy mi a baj a deszkával és linkeltem is egy MSI topic-ot, hogy bizonyítsam nem én vagyok a hülye, de szerinted akkor is. ill. erre nem is reagáltál csak jössz ilyen hülyeségekkel hogy "tudod mi az az xmp profil?"
És te azt tudod mennyire sajnálom hogy nincs ezen a fórumon ignore lista?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest