Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Francia91 #26174 üzenetére
nemrossz. VRM tempet is nezted? bar az a huto szerintem fujja. Meg a procin lehetne hangolni amugy, mivel mind tobb szalat hasznal, pl fix 4ghz all core 1.25-1.3v kornyeken. Kevesebbet is eszik. Davinci Resolve-t hasznalsz, vagy mivel vagsz? az szereti az AMD kartyat, meg a final cut. (szerk: latom vegas)
memoriat gelhuzhatod 3200-ra teszt erejeig. Nekem hibatlanul tudja a GIBS aegis 3000mhz kit. Igaz nekem elore definialt profil volt hozza az MSI lapban. Szinten 580al van, csak armor.
Mindrnben tudta eddig a 60+ fps-t, kiveve Detroit Become Humanban. De most 80fps lockban van, es eloszor esett 80fps ala a dolog, mert wotban 10v10 heavy fightban nem csipte a sok vasat a kartya. De amugy 60hz melle fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest