Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Így távolról nagyon nehéz megmondani, mi lehet a gond. Ugyanígy száll el, ha az alaplap döglik, vagy ha a VGA, de akár a táp is produkálhatja.
Hivatalosan brutál túlméretezett tápokat adnak meg hozzá, ami azért van, mert ha megveszed a legolcsóbb/legsilányabb tápot, akkor az közelsem fogja tudni azt, ami rá van írva, és a VGA gyártók így inkább alaposan túlbiztosítják magukat.
Mondom, nekem játék alatt ilyen 400W magassága szokott lenni a komplett gép, konnektorból...
Az Asus amúgy elég korrekten járt el ebből a szempontból, leírta, hogy max 300W a kártya: [link].
Én is kb. így kalkuláltam táppal, 300W a VGA, és kb. 200W a processzor meg a többi kacat, szval bőven jó vagyok a minőségi 550-es táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest