- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor80
tag
válasz
slloyd #25405 üzenetére
Hi,
Szintén Fractal Define háztulaj vagyok, de én még R4....(még a tetőtérbe vettem a 35 fokba
)
ha nézel shellkretor.hu-t azért már ezek sem a legjobb szellőzésű házak, lévén hogy a hangszigeteltek csoportjába tartoznak..(persze ha 6 ventit teszel bele mint én(használt 14 centis noctuák), akkor azár itt-ott ki tudna hallatszódni a zaj....de nem jön, játék alatt is szépen csendes...sőt heaven se zökkenti ki...maj hozok 1-2 képet...bár most a padlófűtés nem túl előnyösen befolyásolja)Szóval a kulcs a jól szellőző ház, ide a 290-es kategóriához sajnos már követelmény!
Amúgy a alsóbb árú Sharkoon-ok között is van több, amit fel lehet vértezni bőven ventivel...
Zalmann házak pl.: Z5 sem vészes árúak...kis is néznek...és jól hűtenek (árukhoz képes tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged