Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Laja333 #5199 üzenetére
Remek, hagyták volna angolban, úgy is azt szoktam már használni ilyen olyan szoftvereknél.
Szóval akkor temp. targetet babrálhatom, vagyis belőhetem.
De a Fan Rpm -et inkább toljam ki, a maximum értékét, mivel ha eléri a max. beállított hőmérsékletet , akkor lehet hogy vissza kap a gpu órajelből, hogy tartani tudja a beállított hőmérsékletet, mert a fordulatszámot leszabályoztam és azzal nem tudja megoldani.
Ez a min acoustic limit is be van lőve, bár ebből ezidáig sok mindent nem vettem észre, de majd megpróbálom figyelni.
-
Laja333
őstag
Wattman-ben csak magyar nyelven "Perc"
Angolban Min, azaz Minimum.
Jók ezek a fordítások.
Ha a max targetet leveszed, akkor könnyebben vissza is vehet az órajelből. Mivel a Bios-ban is meg van határozva a max. fan speed (Nitro-nál azt hiszem 60% volt). Szóval ha max temp és max fan speed közelében van, akkor az órajelet fogja levenni, hogy tartani tudja a hőmérsékletet.
A Min Acoustic Limit is érdekes, elvileg be tudod állítani azt az órajelet, aminél felülírja az akusztikai értékeket. Az olvasatomban ez azt jelenti, hogy az alá az órajel alá nem fog drop-olni, inkább a ventit pörgeti akár az általad megadott max érték fölé is.
-
myckey
veterán
(#5197) hpeter10
Wattman-ben én is belőttem a hőmérséklet értéket egy adott maximumra.
Valamint a venti profilnál beállítottam hozzá egy Perc és egy Cél értéket.Egyelőre e szerint is megy.Tart mindent.
Remélem nem gágyul meg az enyém is.
Lehet akkor inkább a Trixxx -el kellene bűvészkedni, hagyni a vattos csávókámat a fenébe?
Egyébként a Wattman ben, a cél, az ugye a maximum fordulatszám.
De mi a Perc?Ott legalacsonyabbra állítottam az értéket.
Továbbá szerintem a temp.targetet se jól állítottam be, mivel a Max. és a Cél érték egyaránt 65 fok.
Itt inkább csak a maxot kellene 65- re ? A cél meg mondjuk kevesebb, 60 fok? Hogy próbálja azt tartani, így kellene érteni? -
törölt tag
Akinek tegnap leállt ismeretlen hibakóddal a Battlefield 1 Alfa az ne aggódjon nem a kártyája a hibás
-
Laja333
őstag
válasz
Televan74 #5186 üzenetére
WattMan-el szórakoztál? Nálam az tudott ilyen aranyos dolgokat művelni...
Próbálj ki egy egyedi ventiprofilt TriXX-el mondjuk. Ha alacsonyabb fordulaton nem főzi fel magát, akkor szoftveres hiba.Olyan jó, hogy pár órával az MSI-m átvétele előtt jössz elő ilyen hibával.
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok !
Kb. fél-háromnegyed órán keresztül toltam egy kis Battlefield 1-et. Full HD minden ultrán, alapból így lőtte be magának, a szerver természetesen tele volt. A legalacsonyabb fps kb 34 a max 70 körül volt, átlagban olyan 44-45 körül ment. A gpu használat 0-100% között ugrált, a cpu használat 6 magon 80% fölött volt végig. Hőfokot nem mértem, viszont a gép hangtalan volt a számomra végig. Rambol kb 6.5öt evett.
MSI Radeon Rx 480 Gaming X
Amd fx 6300 3.5 ghzRemélem tudtam valakinek segíteni
Üdv. T. Krisztián!
-
Simi37
őstag
Na láttam pcxen már mind2 xfx 480 van...2k difi ... 106k a blekk... le kell nyelni csak legyen 2 hét múlva is
-
törölt tag
Jaj de hát nem figyeltek rám, azt hittem kiszúrja valaki.
Compker feltalálta a 8000 Mhz en járó MSI 480 4G Gaming x-et .
Pedig ez még nem is az E3)
Kedves Compkeres fiúk, közlöm veletek hogy nincs ilyen -
-
Krisz1441
tag
3k-val olcsóbb mint mikor tegnap rendeltem! [link]
Lemondjam azt rendeljem újra???
-
törölt tag
Mickey:
rx 480
111 a bleck edisünöd itthon úgyhogy még mindig jó vagy pedig már több nap telt el a megrendelés óta
Mondjuk MSI már van 90 ért... -
Zeratul
addikt
Visszaigazolta a szegedi cég az XFX 470 Black 4G-t, jövőhét szerda csütörtök környékén itt is lesz. Végre vége lesz az intel HD4400 korszaknak.
-
-
Habugi
addikt
Akkor maradjunk ezen a létsíkon, rendben..
Szóval amikor a tulaj x8-nak írja akkor nem nézek utána.
Ezzel van tapasztalatom/ismerem, közel egy éve x8-ban megy a kártyám mert a ház kialakítása olyan hogy ott több levegőt kap, adja magát megnéztem a difit x16-hoz képest, benchek/játékok által nem mérhető ill. természetes random szórásom belüli.
Ennyit írtam, x4-ről egy árva szót sem, más kérdés hogy később át lett javítva a post amire reagáltam x4-re és végül ez lett az összkép amit olvastál. Erre bátorkodtam azt írni hogy ablakon kidobott idő volt, részedről.Tudsz követni?
Na ezek után most még mindig ott tartunk, hogy a 10év alatt felgyült tapasztalatod bizonyítása mellett másodszor linkeled nekem ugyan azt, csak most már be is keretezted az x4-et..Szemlátomást elég érzékenyen reagálsz, adjál tanácsot kérlek mit írjak neked erre a fentiek fényében?
Komolyan kérdezem.., én elolvasgatom még 1-2poston keresztül hogy sikeresen értelmezni tudsz egy ehhez hasonló egyszerű grafikont és meg tudod állapítani/bekeretezni melyik két eredmény között van x4 esetében 5% difi, csak érted.., újat nem mondasz, még mindig nem.Még azzal esetleg megdobhatsz, hogy Tabletről nem ugrott rám az alsó slot bekötése, gondosan hozzátéve ismét, hogy x4-ben nem 1% a difi mint x8 esetében hanem több és linkelheted újra azt a képet, ha gondold persze.., végtére is három a magyar igazság.
-
huskydog17
addikt
válasz
Malibutomi #5146 üzenetére
"A Tomb Raider azert jo pelda mert az az egyetlen DX12 jatek ahol lassabb aza mod mint a DX11, de az az egyetlen NV tamogatott DX12 jatek is."
Most már gyorsabb, legalábbis ott, ahol a GPU támogatja az Asynchronous Compute-t:
"Amik AMD-sek, ott mind gyorsul a DX12 mod (legalabbis AMD kartyakon)"
Nem. -
dergander
addikt
válasz
atiska007 #5158 üzenetére
Szerintem itt arról van szó hogy a 16.7.2 driverhez mérten mit javult a 16.8.3.
Nálam viszont még mindig fennáll az a dolog hogy vibrál az árnyék a Battlefield 1-be ha hasalok. Valamint kicsit villódzik egy két fény csík is. Oké hogy ez egy beta, na de ez AMD Gaming játék. DX11be nem próbáltam, csak DX12-be. Nem is értem miért killódnak még mindig a DX11-el. Csak szenvedés az egész... Aki nem akar áttérni Windows 7-ről 10-re az ne játszon! -
Televan74
nagyúr
Megint túl sok az off.Kialszom magam és jövök törölni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Szeszkazán #5152 üzenetére
a pletykált PS4K és a már nem tudom, milyen néven futó XBOX szerintem nem igazán nevezhető nextgennek, mert annak ellenére, hogy hardverben erősebbek lesznek a mostaninál, architekturálisan és szoftveres szempontból (fejlesztői környezet, API) semmilyen újdonságot nem fognak hozni, a következő generáció majd valamikor ezek után fog jönni, ha az architektúra már elavult lesz ahhoz, hogy megérje tovább skálázni.
-
Puma K
nagyúr
Mielőtt javasolgatsz járj utána a szóban forgó komponenseknek, hogy legalább minimális szinten képben legyél miről irkálgatsz. Így legalább nem vagy kevésbé nézed be a témát.
Nekem semennyi időbe nem tellett ezeknek utánajárni, mert több mint 10 év alatt n+1 alkalommal vizslattam adott cuccok specifikációit és fotóit vagy mert magamnak akartam venni valamit, mert ismerősöknek segítettem vagy fórumtársnak.
Az 1%-kal a saját igazadat próbálod igazolni (vagy megint a x8-cal számolsz) de minden esetre tévedsz:
PCI-E 3.0 x16 és x4 között nem 1% különbség van 1080p-ben hanem 5%: [kép]
A fórumtárs meg pont 1080p-ben hajtaná a leendő kártyáját: [link]Egy kis elmélet neked:
-sebességvesztés PCI-E csatlakozón
-rossz hűtővel szerelt/rosszul szellőző házban lévő RX470/480 aminek az órajele ugrál vagy tartósan alacsonyabb a gyári értéktőlés ennek a kettő helyesebben három tényezőnek köszönhetően máris nem olyan a kártyánk teljesítménye mint ami elvárható lenne a tesztek alapján ahol nincsenek visszafogó tényezők a mérések-játék azaz a használat során.
Bocsi az offért TG, de így kerek a történet és részemről a téma lezárva.
-
válasz
atiska007 #5149 üzenetére
16.8.3 release notes
nincs benne szó semmilyen optimalizációról. cf profil van benne bf1 bétához és az új deus exhez, valamint egy hibajavítás. nem tudom, hogy az ipon.hu honnan szedett bármiféle optimalizációt a két címmel kapcsolatban, de szemlátomást nem a release notesból. -
sakal83
addikt
válasz
Malibutomi #5146 üzenetére
Nem is gondoltam csalásra. Én csak linkeltem egy tesztet, mert kérdezték hogy futhat a 470/780-on, aminek az eredménye miatt (dx11 gyorsabb, mint a 12) "belémállt" a kollega
-
Én alapvetően hiszek Abu azon hipotézisének, hogy a low-level API-ra fejlesztett multiplatform játékok PC-s portjai előbb-utóbb jobban fognak muzsikálni az AMD-s kártyákon. Elég csak belegondolni min alapszik a Vulkan és a DX12. Vagy hogy milyen architektúrájú GPU-k vannak a currentgen konzolokban.
Tudom, régóta ezt ígérgetik, de lassan kezdenek látszódni jelei a dolognak. -
atiska007
senior tag
válasz
velizare #5145 üzenetére
valóban pár kiragadott dolog, de talán ezt már Te is elismered:
Performance Improvements:
Rise of the Tomb Raider™ performance increase up to 10% versus Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 on Radeon™ RX 480 graphicsÉS ez is a legfrissebb driver tartalma, amit szintén leírtak...
Néha nem árt elolvasni a release note-ot és a hozzá tartoztó leírást.
No offenseÉs a cikkek is megemlítik ám
"Optimalizációk szintjén két játékot vettek célba a szoftverfejlesztők: az egyik a Battlefield 1 Open Beta, a másik pedig a Deus Ex: Mankind Divided."
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #5133 üzenetére
ok srácok, teszteket én is tudok találni, de nekem személyes tapasztalatok kellenek, amik nem részrehajlóak
minimum FPS, FPS drop és hasonlókat szeretik kihagyni a tesztekből, az lenne a lényeg,
amúgy a linkelt tesztben rx 470 csak 30% gyorsulás lenne 2x-es pénzért, NV-n jobban fut egy AMD game vicces
myckey: várom -
Malibutomi
nagyúr
válasz
sakal83 #5140 üzenetére
Nem kell semmi csalasra gondolni, de az teljesen normalis hogy nincs meg minden engedelyezve a DX12 modban.
A Tomb Raider azert jo pelda mert az az egyetlen DX12 jatek ahol lassabb aza mod mint a DX11, de az az egyetlen NV tamogatott DX12 jatek is.
Amik AMD-sek, ott mind gyorsul a DX12 mod (legalabbis AMD kartyakon)Ott a Doom. Alfa/beta volt orom az NV oldalon, aztan megjott a vegleges Vulkan verzio, es szarnyrakaptak az AMD kartyak.
-
atiska007
senior tag
válasz
velizare #5142 üzenetére
jaja, a release note is csak dísz az új drivereknél, tele betűvel....
Shadows may experience rendering issues in DOTA2™ when using the Vulkan™ API.
Textures may experience holes or gaps in DOOM™ when using the OpenGL API and three display AMD Eyefinity configurations.
.
.
.
.
. -
Laja333
őstag
Próbáltátok BF1-et az új driverrel? Kíváncsi lennék mennyit hozott.
[link] -
BReal
addikt
válasz
#45185024 #5137 üzenetére
Tomb Raider tesztek 99%-ában is lassulnak mindkét cég kártyái. Egyedül 1440p beállításnál láttam hardocp-n minimális gyorsulást 480-on. Viszont az általánosságban igaz volt, hogy AMD-n kevésbé lassul, mint NV-n.
A BF1 tesztnél is látszik, hogy míg a 1080 15%-kal lassul (más típus nincs a DX12 tesztben, de gondolom hasonló a lassulás), addig a 480 csak 3%-kal. Más kérdés, hogy DX11-ben erősebb kb. 10 fps-sel a 1060, és amúgy is miért váltanál DX12-re, ha semmi látványbeli különbség nincs, és mellé még lassul is a játék. Viszont hozzá kell tenni, hogy míg az új GF driver már tartalmaz optimalizációt a BF1-hez, addig ha jól láttam, az új Crimson csak CF profilt tartalmaz BF1-hez, finomhangolás nincs hozzá. -
sakal83
addikt
-
kisza25
félisten
bf1 bétát próbálta valaki 470/480-al, mert vissza kerestem, de nem láttam, hogy írta volna valaki
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Bugfix1984 #5123 üzenetére
ha láttam volna értelmét, akkor lehet várok, de milyen custom boardos RX 470 van még a csőben vajon, amire érdemes lenne?
ha esnek az árak, mindené esni fog, de az meg lehet, hogy hónapokra van, amíg a régi kártyám is vesztett volna az értékéből. a kártya tetszik, a garanciát meg oldja meg a bolt, attól nem félek, hogy eltűnnek, leverni úgyis leverem rajtuk, mentem már fogyasztóvédelem garis ügy miatt, többnyire már az emlegetésük megteszi a kívánt hatást. az meg, hogy két év, vagy három, nem igazán zavar, egy normális hűtésű kártya pont ugyanúgy ki fogja bírni mind a kettőt.
(#5129) smc: hopp, azt benéztem, valamiért úgy rémlett.
-
Erélyesség és fellépés kérdése sokszor a dolog. Mondjuk szerencsére ritkán kell garanciás ügyet intéznem, és eddig is nagyon kevés rossz tapasztalatom volt.
De ha már Sapphire. Több kártyám is volt tőlük, és egyiknek se lett semmi baja garanciaidőn belül (kopp-kopp-kopp). Sőt, a 2011-ben vett Sapphire HD 6850 Toxic kártyámról tudom, hogy mai napig hiba nélkül működik, mert az öcsém gépében ketyeg.
Persze, elhiszem, hogy van előnye annak is ha van hazai disztribútora egy kártyagyártónak, de mennyivel jobb ha egyáltalán nem kell kapcsolatba lépni velük?! -
törölt tag
válasz
fogtunder #5120 üzenetére
Tegnap rendeltem meg 75-ért a 4GB-os Sapphire-t 3 év garival pcx-en. (ha csak kártyát veszel, akkor kicsit sok, de komplett konfigot vettem, és a bolygók ritkán állnak ilyen szerencsésen, hogy jó árban legyen szinte minden és 5 év garancia legyen az SSD-re, RAM-ra és tápegységre is
)
Van már itt amúgy ilyen valakinek? Ha nincs, jövő héten lövök én is teszteket meg írok véleményt. -
MK VII
veterán
"Ugyanis vannak olyan boltok, akik garancia esetén szeretnék kivonni magukat a felelősség alól, és a disztribútorra/nagykerre mutogatnak, hogy komám, boltold le velük.
Pedig te ugye nem magyar disztribútorral kötöttél szerződést, hanem az eladó kisker céggel. Intézze ő el a garanciát a nagykerrel/disztribútorral, ne a vásárlónak kelljen már azt is!"
Én pont most szoptam be a Telekommal mint óriási mobilszolgáltató cég.. Gyakorlatilag elhajtottak az 1 hónapos telefonommal együtt a jó büdös francba, hogy nem az ő dolguk intézni a garanciát a náluk vásárolt készülékre. Készségesen megadták a szerviz számát és viszlát. Mellesleg kötelességük intézni garanciális időn belül a szervizt.. Még a honlapjukon is fent van, hogy az ő dolguk..
Ha már ilyen óráscégek szarnak a pofánkba akkor egy kisebb viszonteladótól nem meglepő, ha el akar küldeni a sunyiba.. -
válasz
Bugfix1984 #5118 üzenetére
Szerintem vannak olyan esetek mikor a magyar hivatalos disztribútor inkább hátrány mint előny. Ugyanis vannak olyan boltok, akik garancia esetén szeretnék kivonni magukat a felelősség alól, és a disztribútorra/nagykerre mutogatnak, hogy komám, boltold le velük.
Pedig te ugye nem magyar disztribútorral kötöttél szerződést, hanem az eladó kisker céggel. Intézze ő el a garanciát a nagykerrel/disztribútorral, ne a vásárlónak kelljen már azt is! Volt egy ilyen problémás esetem anno még a Users-szel meg a CHS-sel.
Persze az ilyen mentalitású boltokban nem is szabadna vásárolni. A megbízható helyek általában akkor is segítőkészek, ha a garanciáztatást tényleg a hivatalos disztribútor végzi itthon. -
-
myckey
veterán
[moderálva]
(#5118) Bugfix1984
Én speciel korántsem a spórolás miatt vettem a Blacket, az Alza-ról.
(#5115) atiska007
Én tudom, mivel van belőle egy példányom.
Igaz, ez Black Edition, de kötve hiszem hogy bármit is változtatna.Adnak hozzá 6-8 pin átalakítót.
Amit ír az XFX oldala, az a hivatalos.
[ Módosította: Qru ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
akkor mondj 4GB-os RX 470-et, aminek van backplate-je, hivatalos disztribútora és egy használt GTX 970 ~72K-s ára környékén van. az utóbbi 10 évben pontosan 0 darab hw komponensem halt meg, mielőtt túladtam volna rajta. ha meg eleve problémás, 14 napon belül elállok a vásárlástól és veszek mást.
(#5119) Departed: ASUS, MSI, Gigabyte biztos van, majd a többiek kiegészítik.
-
Departed
őstag
válasz
Akkor már megkérdezem: melyik vga gyártónak van hivatalos disztribútorja nálunk?
-
válasz
fogtunder #5117 üzenetére
Aza baj, hogy most mindenki ráment erre az XFX és Sapphire témára, de Magyarországon se hivatalos Sapphire disztribútor,sem pedig hivatalos XFX nincs, tehát a garanciát nem a gyártó vállalja,hanem az adott kisker saját maga és szürke forrásból szerzik be, aminek az érkezéséről csak 2 nappal előtte tudnak. Ezért nem lehet tudni, hogy lesz-e készleten, ha igen mikor és milyen áron mennyi garival.
Csak aztán mindenki megveszi majd, hogy spóroljon 5k-10k-t és aztán meg majd megy a hőzöngés, ha a garit nem sikerül intézni, meg jönnek az ilyen árproblémák....
Ezt én olyan nehezen értem meg.....
-
fogtunder
nagyúr
na, elvileg holnap érkezik a boltba a Sapphire Nitro+ 470-em, ami a furcsa, hogy közben a webshopban felment 5K-t az ára, és a garancia lecsökkent 1 évre
ha megpróbálják ennyivel eladni, úgy ott hagyom, ahogy azt illik.
-
atiska007
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy az XFX RX480 doboza tartalmaz-e 6pin->8pin átalakítót?
mi infót találtam, hogy nincs benne kb. semmi, de MSI meg azt hiszem adnak..
Szer.:
Hmmm, a weboldal ezt mondja:INCLUDES
Driver Disk Installation Guide : 1
8-pin to 6pin Power Cable: 1
Warranty Terms Card: 1
Installation DVD : 1 -
olymind1
senior tag
Új drájvör, ami javítja a fekete/színes képernyő fagyásokat.
-
Habugi
addikt
Abból a hsz-ből szedtem ami később aztán szerkesztésre került..
Kézikönyvig eszembe sem jutott elmenni, azzal is spórolhattál volna magadnak némi időt, hogy
kikeresedarra a bizonyos 1%-ra gondoltam amikor azt írtam nem mérhető/érezhető.Feltételeztem nem kell kocka-gömböcske szinten kitérnem rá hogy benchelésre/játékra értem, ennyi szórás pedig minden létező benchen van GS/egyéb szinten, sőt ennél az 1%-nál még több is.
-
Nonner
tag
Nálam az eddigi infók alapján (hűtés kialakítás, anyaghasználat, design) messze az XFX a nyerő.
A 470-esből nem is várható 8 GB-os?
Kérdéses még a fogyasztás, erről semmi adat nincs az XFX oldalán. Tudtok erről valamit?
A custom 470-ek között elég nagy a különbség fogyasztásügyileg, láttam 110 és 175W közötti értékeket is.
Olyat nem szeretnék, ami többet eszik, mint egy 480... -
olymind1
senior tag
válasz
anderledani #5109 üzenetére
Itt írják a 4*-os értékelésben: "-For some reason Amd cards will enable Ultra low power saving mode (ULPS) mid game resulting in random stutters in game as clocks drop to 300 mhz. This can be remedied though using third party software though."
Ez valami megkerülhető/javítható ezekszerint.A magas (?) hőmérsékletet tomék mérték, bár a guru3ds tesztben kb 10 fokkal alacsonyabb volt, de a ram ott is világos/forró.
-
myckey
veterán
válasz
#45185024 #5106 üzenetére
Erről szól a Hard Swap
The First Hard Swap Detachable Fan Design
XFX patented fan design lets you change or upgrade fans in a snap.
Fans are an essential function of a graphics card and directly affect it's performance, and even though we use the best fan's on the market the performance will decrease over time. In the past it was difficult if not impossible to replace GPU fans on your own but now with XFX's Hard Swap technology, you can upgrade your fan in an instant. We even offer different upgrade option for higher performance or color LED options for customization.
Nálam is volt takaró fólia, igen.
Rá van írva pár okosság, hogy milyen halk, meg kivehető, meg leálló meg egyebek a pörgők, és maga a hűtés.
Egyébként lehet cserélni a ventiket, kosztümizálni is, (magyarosan) stb....Ennek hála az égnek nem világít a forgója.Egyébként ha jól emlékszem, csak a GTR +Black Edition -ra adnak 3+2 év ( Fan ) garit. Többi rx 480 ra szimpla 3 jár. De ez inkább csak érdekesség.
Még be se regisztráltam, nem is izgat. -
törölt tag
Jó teszt MSI nagyon ért a dizájnhoz, a singularity DX11 teszt kicsit vicces de jó volt
Érdekesen mutat rá hogy a húzás az OChoz képest esetenként csak 1 FPSt hoz, mondjuk vulkán alatt a +8 az már nem rosszMickey most ezen elgondolkoztam akkor neked is azért van az a piros matrica a ventin amit unboxingban néztünk mert piros leddel megvilágíthatod a ventiket belülről ???
-
válasz
#Morcosmedve #5072 üzenetére
Biztos igazad van, de nálam a tapasztalati úton szerzett bizalom sokkal többet nyom a latba. Egész egyszerűen a Sapphire-ben jobban megbízom, mint az MSi-ben vagy az XFX-ben. Nálam amúgy se lesz tuning (évekkel ezelőtt leszoktam róla). A házam hangszigetelt, sok venti van benne, nem hiszem hogy hő/zaj gondokat okozna a Sapphire hűtése. Teljesítményben pedig nem hinném hogy olyan egetverően nagy különbségek lennének a custom kártyák között. Innentől pedig jönnek az olyan egyéni preferenciák, hogy ne legyen batár nagy tégla a kártya, lévén mATX házba kerül. Meg ne legyenek bazári élénk színek rajta, mert ne, és kész!
Elhiszem, hogy szerinted az MSi ill. az XFX jobb vétel, de az én egyéni ízlésemnek a Sapphire megoldása jobban megfelel. Ennyi. -
Yany
addikt
végre egy egész jó kis review: MSI RX 480 Gaming X 8GB OC
-
Televan74
nagyúr
Kicsit sok lesz az off.Térjünk vissza a 470/480 kártyák bűvkörébe!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest