-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
Ez már tényleg offtopik de ha valaki nincs oda az fps játékokért (főleg nem multi, max nagyon ritkán akkor sem kompetitíven), főleg mmo-zok vagy rpg játékok vannak előnyben. Ilyen esetben szerintem egy tv még ideálisabb is. Vagy legalábbis remélem
mert már tervben van a kártya után következő hónapban egy vásárlása. Van most egy 23.5"-os fhd monitor elvileg 14ms gtg-vel (lg ips234) és amivel én játszom sosem tapasztaltam negatívumot.
-
Vitka675
tag
-
-
-
mbazsi
tag
Bocsi, nem válasznak akart menni.
Nekem is megérkezett az MSI gaming 480 8gb. Viszont buta voltam, és nem néztem meg, hogy kompatibilis e a gépházammal. Sajnos nem. Hosszra jó, csak magasságra nem. Van olyan custom hűtős rx480 ami alacsonyabb? Corsair Carbide Air 240 házam van. -
deja vu
addikt
Igen a DX12 most jobban fekszik az RX480-nak mint a GTX1060-nak.
Melyiket veszed? Egyenlőre egy kicsit sokallom a 100-110 ezret egy fullos RX480 8gb-os modellért. Meg azt is rebesgetik, hogy a Vega az RX490 GCN5 lesz, míg az RX480 csak GCN4, és a valódi újítások azok a GCN5-ben lesznek HBM2 memóriával. Szóval nehéz kérdés, hogy mit vegyen az ember. -
deja vu
addikt
Én viszont nem tudok a pirosaktól kártyát választani a fő gépembe, csak azért nézem a topicot, hogy a netezős gépembe bedobok majd valami olcsó RX470/480-at. Az AMD drivert meg megmókolom, hogy legyen 10Bitem a grafikus monitorjaimhoz.
Aki FullHD fölött játszik, WQHD, 4K annak sajnos nincsen egyetlen egy AMD kártya sem ami megfelelően erős lenne. Most azon gondolkodom, hogy veszek még egy GTX1070-et és 1070 SLI lesz, vagy eladom és egy GTX1080, azt az megtuningolva a 400 ezer körüli Titan X szintjén van. Ha lenne verseny a felső kategóriában és nem egyszereplős lenne, akkor anyagilag jobban járnék mivel az nvidia nem kérne talán annyi pénzt az erős kártyákért. -
8zabi
őstag
azért lett ez, mert DX12 meg van beépített benchmark is, szívesen fogadok egyéb tippeket
konfigom hangjára jellemző, hogy alapállapotban csak a merevlemezek motorhangját hallani
..és amikor beindul a kártya ... hangos, számomra nagyon
a gyári OC órajeleket hozza 0% power limittel, de a temp targetet (75C) is tartja, minden áron
valami nem teljesen kerek a ventilátor vezérléssel, mert nagyon lassan kapcsol vissza terhelés után, még 40 fokos gpu és vrm mellett is képes percekig 1500-on pörögni, lemegy 35-37 fokig, aztán kikapcsol a venti és passzívan elvan 53-54 fokon windows asztalon úgy hogy nem pörög fel egyáltalán
Forza Apex alatt minden maximumra állítva nem is hallani, de Saint Row 4-ben (ami nem egy mai darab) meg hangoskodik, nem kicsit
szóval a hűtés működik, csak kicsit logikátlan, számomra
ha tényleg hibás a vezérlés akkor úgyis lesz bios frissítés, addig is lehet kisérletezni egyedi profillal, esetleg feljebb engedni a hőmérsékletet3DMark
Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB (11260-01-20G) GPU:1342 MHz Mem: 8000MHz
AsRock B150M Pro4
Core i5 6500 (3200 MHz)
16GB DDR4 (2133 MHz 8-12-12-12)
legfrissebb Win10 x64
Crimson 16.9.1 -
8zabi
őstag
-
BReal
addikt
XFX RX 480 8GB DDR5 GTR Black Edition 99800
3 év garival. Amúgy a kártya hossza miért annyira lényeg? Egy 28 centis kártya még messzire van az óriásitól, vannak simán 30 cm-es kártyák is.
-
ftamas0201
senior tag
Hát azért ha megnézed azért már szivárognak, ipon, pcx, bestbyte, rbx kínálatok már nőnek, vannak azért xfx és msi is már csak az áruk nem igazán akarnak beállni, valahova 80-90 közé. Ha ezt megtenné, le is csapnék én is egy msi kártyára de még én is sokallom. Tegnap este 98ért volt iponba de ma reggelre már fel is ment 103ra. Szoval azért nő a kínálat de az ár is vele együtt.
-
Igen, a trixx végre azt csinálja amit kell. Egy kis alulfeszelés és egy kis power target emelés, és máris sikerült az 1260->1300 emeléssel (ram maradt) +6% FS GC eredményt javítani.
Csak ez a nyomorult wattman állandóan belerondít a trixx feszültségbeálltásaiba. Most komolyan kénytelen leszek emiatt a windows újratelepíteni?
-
törölt tag
Zanik: Szerintem Bugfixet kérdezd
)
Laja: Mindegy melyik oldalon lesz kártyád csak a Sapphirehez ragaszkodj
Ez szerintetek reális ? MSI 8Gb 480 87 029 Ft
-
Laja333
őstag
Ez valami fordított dolog lehet.
Hasonló esetben pont az OC-set venném, és mondjuk csökkenteném az órajelét a non-OC órajelére.
A non-OC általában azért nem lesz OC-s, mert nem tudják szavatolni az OC órajelét. Ebből a szempontból az 1306 MHz-es Nitro is a "maxon jár", mert számára az a max szavatolt. Az OC bírja az 1342 MHz-t, így ha visszaveszed 1306-ra, akkor "marad benne tartalék".
Hűtés meg ugyan az mind a kettő esetben. -
MK VII
veterán
"Ugyanis vannak olyan boltok, akik garancia esetén szeretnék kivonni magukat a felelősség alól, és a disztribútorra/nagykerre mutogatnak, hogy komám, boltold le velük.
Pedig te ugye nem magyar disztribútorral kötöttél szerződést, hanem az eladó kisker céggel. Intézze ő el a garanciát a nagykerrel/disztribútorral, ne a vásárlónak kelljen már azt is!"
Én pont most szoptam be a Telekommal mint óriási mobilszolgáltató cég.. Gyakorlatilag elhajtottak az 1 hónapos telefonommal együtt a jó büdös francba, hogy nem az ő dolguk intézni a garanciát a náluk vásárolt készülékre. Készségesen megadták a szerviz számát és viszlát. Mellesleg kötelességük intézni garanciális időn belül a szervizt.. Még a honlapjukon is fent van, hogy az ő dolguk..
Ha már ilyen óráscégek szarnak a pofánkba akkor egy kisebb viszonteladótól nem meglepő, ha el akar küldeni a sunyiba.. -
#Morcosmedve
veterán
Értem, de az a baj, hogy egy (chip) szériára lehet ezt legjobb esetben is ráhúzni, közben, pedig lehet baromira nem igaz, amit írsz.
Mindig az adott terméket és támogatást kell nézni, majdhogy nem márkafüggetlenül.MSI nagyon feljött, mindenhol (2-3 éve a top 3-ban van, minimum), Giga 380/380X-en kívül és az nV Extreme VGA-kon kívül nem igazán jó, Asus megosztó, de inkább nem, talán az RX 470-460-juk.
Abban igazat adok, hogy kisebb, de nem véletlen, kisebb a hőleadó/venti és hogy jól össze van rakva, passz... ha igaz, ha nem, teljesen mindegy...minden esetre a 3 év gari korrekt. Az Asus is össze van, az XFX és az MSI is, aztán az eredmények azok, amik.
Szín szubjektív, de érthető, én se tennék be Zotac-ot, mert sárga a backplate mintázata.
Alapon biztosan elleszel a Nitro+-al is, de ezen az áron kérdéses, hogy miért. Inkább XFX GTR, ha nem is a Black.
(#5070) MK VII: Minden kártya lóg, szerencsére ez "csak" ennyit, egy komolyabb VGA sokkal jobban. Akit ez érdekel kiköti, vagy vesz/fabrikál támasztékot alá.
-
BReal
addikt
Van 97-ért is ott. Amúgy a BM-nél 90000-ért ez a típus van (11260-07-20G), a 101e-es az 11260-01 sorozatszámú, annak magasabb picit a boost órajele. Szóval igazából az 7000 Ft különbség. Ettől még az is kérdéses, megéri-e azt a felárat.
Edit: Most látom hogy te is javítottad a hsz-ed.(#5057) hpeter10: Megbízható, komplett gépet nála vettem, azóta haveromnak is ajánlottam. Azóta a barátnőjével minden kisebb-nagyobb komponenst tőle vettek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest