- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Hát azért ha megnézed azért már szivárognak, ipon, pcx, bestbyte, rbx kínálatok már nőnek, vannak azért xfx és msi is már csak az áruk nem igazán akarnak beállni, valahova 80-90 közé. Ha ezt megtenné, le is csapnék én is egy msi kártyára de még én is sokallom. Tegnap este 98ért volt iponba de ma reggelre már fel is ment 103ra. Szoval azért nő a kínálat de az ár is vele együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Most egy kicsit verem a fejem a falba. Abban reménykedtem, hogy idővel egyre több helyen elérhető lesz majd az RX 480, és mennek még lejjebb az árak. Erre egyre kevesebb helyen kapható, egyre drágábban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
kisza25
félisten
válasz Malibutomi #5790 üzenetére
ja most felraktam a legfrissebb drivert (tegnap csak a hozzáadott CD-n lévő volt hajlandó felmenni) és fullHD low fix 200 FPS volt, igaz nem volt tele a szerver csak 40-en voltak, este tesztelem tovább, mert közben eljöttem dolgozni, de ez jó jel
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #5790 üzenetére
Az utolsó gondolatot illetően tudsz valami erre vonatkozó fejtegetést/konkrétumot linkelni?
Amennyiben Off-nak ítéled meg, privátban kérlek!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Malibutomi
nagyúr
Tegyuk hozza hogy ez a kozepkategorias kartya szinte az elozo csucskartyak teljesitmenyet tudja.
Egyebkent allitolag a legujabb driver 16.9.1 allitolag csokkentett az API overhead-en. -
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #5783 üzenetére
Hát pedig látod
Nekem is, amikor 380X-em volt, és olyan szituáció volt, ami nagyon kérte a procit, akkor szépen össze tudott csuklani a történet. Igaz nekem 3570-em van.Shanghai-on, amikor összedőlt a felhőkarcoló, akkor nem egyszer volt diavetítés a közelében.
(40fps, de elég darabos volt).
Mantleval érdemes próbálkozni, ha azzal se lesz jó, akkor meg túl sok mindent nem hiszem, hogy tudsz csinálni neki.
Gondolom azt a mag parkolásos cuccot megcsináltad.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #5779 üzenetére
Amd kártyával sajnos hamarabb lesz cpu limited, erősebb proci kell. Nekem is nőtt az fps-em 380x -> 960 váltásnál, pedig gyengébb kártyára váltottam.
Ez Dx11 alatt már nem fog változni szerintem.
Próbáld ki a Mantle-t, nekem az jó volt még régen fx6300 (4,5ghz) + r9 280 kombóval (egészen addig, amíg egy szép napon el nem kezdett fagyni pár perc után. Attól kezdve soha többet nem tudtam Mantleval játszani.)#KeepFightingMichael
-
Televan74
nagyúr
-
kisza25
félisten
szóval, kis tapasztalat megosztás Sapphire platinum rx 470:
Idle minimális motorzaj, 20% venti (750 rpm) 40 fok GPU 550-650Mhz között ugrál, memória 300Mhz,
load 80 fok 60-67% ez játékfüggő, 67% 2800rpm felett még nem láttam, ilyenkor már rendesen van szélzaj, miután megforgattam a ház hűtését már motorzaj ilyenkor nincsen (egymás ellen dolgoztak a házventivel, ez a kártya nagyon durván tolja ki a meleget a házból, így a házventit szívóra raktam)Érdekesség: full HD ultrán 80-140 FPS-el viszi a bf4-et, lowon meg 100-140-el, medium és high-on is 100-140, vagyis CPU limitem lesz ultra felbontás alatt, egy i5-6600-val, vagy az energiamanagment szól bele a dolgokba A GPU alig van kihasználva
van itthon egy gtx 950, Low-on 115-180 FPS-em van, 960-al 130-200 volt, a GPU 80-100% pörgött,
szóval valamiért AMD jobban eszi a procit, vagy közbe szól valami energia management, aminek nem örülök (ezt a jelenséget már HD7870 idejében is felfedeztem), mert nekem az lenne jó, ha sok FPS lenne multi alatt.
Ezt a részét még próbálgatom, ne vegyétek készpénznek, de fura, hogy nem nő az FPS alacsonyabb részletességnél, csak a GPU kihasználtság csökkenAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
titán
válasz Bjørgersson #5506 üzenetére
Nem maradéktalanul. Terhelve, tuningolva nagyon pörög, és van szélzaj rendesen. Az biztos, hogy (a kártya számára) nyugisabb játékokban át fogom kapcsolni csendes üzemmódra. A hőmérséklet sosem érdekelt, tőlem aztán lehet folyamatosan 90°C is, a gpu-knak meg se kottyan.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
Nekem is pörgette egyszer-kétszer a ventit fullra. Szerintem egyből megnéztem a futó folyamatokat és még ilyen játék sem volt a gépemen közben. A CPU nálam 0%-on hűssölt közben, csak a videókártya ventik pörögtek fel. Videókártya BIOS bug lehet és a Wattman-ra indult be nálam és azóta nem aktiválom és az Afterburner nem vált ki ilyet az RX470-ből. Azért megjegyzem nekem ilyen proci pörgetős hibám azóta nem volt mióta az alaplapi Realtek hangkeltőt nem használom. Ez jónéhány éve volt már és azóta alaplapot is cseréltem és Asus Xonar hangkártyám van használatban. Nálam ezért PCI-E 3.0 x8 sebességen megy a videókártya.
[ Szerkesztve ]
-
TJ2
csendes tag
Mindenkinek, akinek úgy tűnik, hogy minden ok nélkül pörög 100%-on a GPU/venti és a Wattmanra gyanakszik:
Tényleg vannak ezek a coin miner cuccok. Nekem issch.exe-nek hívták, és a task manager buktatta le, a CPU-t is pörgette ugyanis 10-15%-on.
Malwarebytes Anti-Malware is elintézi, vagy kézzel is törölhető a mappája.
Én valószínűleg az Inside nevű játék,torrentezettdemó verziójától kaptam el. Egy Conspyr4cy nevű haverom küldte. -
atiska007
senior tag
válasz Attix82 #5765 üzenetére
Na jó, lefosom a bokám, de komolyan.
Szétszenvedtem az egész gépet, kivettem a CPU-t, semmi lábelhajlás (nem volt látható).
Visszarakok mindent, na mondom egy utolsó próba az x16 slotban.
ÉÉÉÉSSS
Megy.Szóval valami biztos volt, vagy a CPU-nál, vagy valahol, de most szétszedés után megy *koppkopp*
Asszem lassan fel kell adnom ezt a PC legózós szakmát, régen minden
finomabbegyszerűbb volt.Mittudomain!
-
-
AtHoS
nagyúr
A gond inkább az, hogy az idióta AMD (de ez még öröklött szvsz ATI részről) nem tudja/akarja úgy kialakítani a driver leszedést, hogy felhasználói inputra eltávolítson minden telepítéskor/menet közben odabiggyesztett regisztri bejegyzést, fájlocskát a winből, hogy utána olyan legyen a rendszer, mintha még sosem lett volna rajta AMD meghajtóprogi telepítve a VGA-hoz.
(Persze Abu is megmagyarázza, hogy azért hagy ott szemetet, mert arra szüksége lesz a következő meghajtónak. Pedig ez nettó baromság: anélkül nem képes beüzemelődni az új meghajtó? Dehogynem!)
Na ezért jön jól néha cleaner cuccos, csak ugye az egyszeri User elfelejti, hogy előbb normál módon illene lekapni a drivert és csak utána töröltetni az ottmaradt szemetet.
read-only mode on the forum
-
xatos3
senior tag
válasz atiska007 #5764 üzenetére
nem ül fel a vga a déli híd sünis bordáira? ebben az esetben nem jó a csatlakozás a pci csatival, kattan a záró fül jobb oldalt?
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Attix82
addikt
válasz atiska007 #5764 üzenetére
Sajnos találkoztam furcsaságokkal már....CPU foglalatot meg kell nézni.
Csak egy eset: GT430 terhelés alatt nem fagyott a gép, GTX 750 Ti rögtön megfagyott, elment a kép. Alaplap CPU foglalatba 1 tüske elhajolva.
Egy hibás VGA sehogy se menne, viszont a PCIE vezérlő a CPUba van beleépítve, és meglehet, hogy a régi kártyád nem éppen úgy használja ahogy a mostaniak.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
Amit tettem:
Alaplapi BIOS a legfrissebb.
Alaplap reset voltx16 slot próba:
RX 480 nem ad képet, GPUz nem ismeri fel, csak az IGP-t ha elindult a win
Geforce 7300LE PCIe működik megfelelően (x16 mode GPUz szerint)->alaplapi slot tüskék rendben kell legyenek, mert a régi kártya sem mennex 4 slot próba:
RX 480 megfelelően működik, de nagyon lassú, firestrike is 10.000 pont körül dobSajnos másik gépem nincs, hogy az RX 480-at kipróbáljam, de eléggé úgy tűnik, hogy az x16 kiosztásban nem akar működni. A VGA lábak is okéna tűnnek, semmi sérülés nincs rajta
Ebből én az RX 480 hibájára gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
xatos3
senior tag
válasz atiska007 #5758 üzenetére
nekem a gigabyte 990fxa ud3 rev 1.0 + fx 8120 + gtx 560 Ti kombómmal volt oylan hogy dirt showdown 6 fps
felnyomtam rá egy bios frissítést és meglódult mint állataz a kérdőjel azért van ott picibe az x4 mellett hogy elindíts egy mini vga terhelést hogy tudjon valós sebességet mérni azt ugye kipróbáltad?????!!!!!!
amúgy én is szegedi vagyok összeüthetünk egy vga tesztet, azt ha már helyben vagyunk jöhetne egy crossfire teszt is mindenki örömére
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
M@rdel
őstag
válasz atiska007 #5758 üzenetére
Nagyon, nagyon régen még az agp-s időkben volt ilyen hibám.
Akkor a vga drivert előbb raktam fel telepítéskor mint a chipset drivert és a 6600gt csak 4x módban működött.
Újra telepítés megoldotta a problémát.
Esetleg alaplapi driver frissítés?Visszaolvasva,
Az igp-vel együtt nem küldtél el valami alaplapi drivert is?
Egyáltalán el kell azt távolítani? Szerintem elég a bios-ban, autora vagy dvga-ra tenni.[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
válasz #85552128 #5757 üzenetére
jelentem Uraim, az XFX RX 480 kártyám bebizonyosodott, hogy nem működik az alaplapom x16 slotjában.
Maásik PCIe kártyát tudtam csak kipróbálni az alaplapomban, az megfelelően, GPUz szerint x16-ban működik. De az RX 480 továbbra sem, csak x4-ben hajlandó képet mutatni.
Nem tudom, hogy garanciális cserét vagy vásárlástól elállást kérjek.. Elég nagy csalódás ez most így nekem, hisz ez az első XFX kártyám...
Mittudomain!
-
törölt tag
-
AtHoS
nagyúr
A "cleaner + újratelepítés" elé nem ártott volna egy normál uninstall a régi driver rendes eltávolításához.
A cleaner-rel az otthagyott szemetet illik lekapni és nem fullba az egész pakkot.Amit írtam korábban sorrendet [link] ennek jegyében tettem és nálam nem is ugrabugrál hiányzó dll-ekre azóta sem
De egyébként mindenki úgy cserélgeti a drivert, ahogy akarja, én csak tippet adtam....volna
read-only mode on the forum
-
Zanik
addikt
Nem tudom, szabad-e más oldal tesztjét belinkelni, vagy olyat amiben RX 460 is szerepel, de majd ha szúrja valaki szemét, úgyis megreguláznak: Szóval "Nagy" RX teszt a PCX-nél.
[ Szerkesztve ]
-
BReal
addikt
Akkor rakok be. Ezek július 21-én készült eredmények.
Quantum Break medium beállítások és Ashes of the Singularity crazy beállítások kivételével minden esetben verte a 1060-at. Nyilván helyén kell kezelni, mert nyilván épp ez lehetne egy piros párti felhasználó bejegyzése is, de akkor miért tenné gyorsabbá a 1060-at az "AMD húzócímnek" gondolt Ashesben?
Másik fontos dolog, ami egyértelműen kiderül, hogy a DX12 only játékokban (ezek a jövőben egyelőre azok, amik XB1 cross platform megoldáson keresztül fognak érkezni, pl. Gears of War 4, Forza Horizon 3, Halo, stb.) mindben veri a 1060-at, kivéve a Quantum Break medium beállítását, de miért akarna valaki mediumon mosott árnyékokkal, gyengébb fényhatásokkal játszani, ha ultra beállítások mellett is átlag 58 fps-t produkál a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Azzal nincs probléma szerintem.1060 -nál egyértelmű probléma mikor webshopos áras linket tesznek be. Ne higgye senki hogy problémám van a 1060 -as kártyákkal..Lassan meg már nem kell ilyesmit megkérdezni tőlem.
(#5745) Zsébernardo Nekem jó a wattman,csak nem AUTO beállításokon.Most léptem ki a játékból,tesztkör volt. 1332rpm/68C° és néma csend.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
BReal
addikt
Televan: Lehet betenni DX12 benchmarkokat? A probléma azzal van, hogy 480 és 1060 van benne a tesztekben, nem akarok belőle problémát...
-
Zanik
addikt
Sokan csesztetik Abu-t, hogy az AMD-s ígéretek mindig csak ígéretek maradnak, de lassan rá kell jönniük hogy a DX12-vel előbb-utóbb helyzeti előnybe fog kerülni a GCN architektúra. Hisz konzolokban is az van, általában a nagyobb multiplatform címeknél az az elsődleges platform, és arról portolnak PC-re. Az Nvidia próbálkozhat egy ideig szoftveresen kompenzálni, de nem fogják tudni az architektúra minden hátrányát DX12 alatt eltűntetni.
Én épp ezért választom az RX 480-at a GTX 1060-nal szemben. Aztán lehet pofáraesek, de ez benne van a pakliban. Ki tudja mit hoz a jövő?![ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Az új driver kipróbáltam és maradt a ventilátorok manuális beállítása wattmanba. Auto beállításokon továbbra is 93% -on pörgeti 67C° mellett.
Mindenbe beleugatok!!!
-
BReal
addikt
Találtam Redditen DX12 játék teszteket RX 480-ra, érdekes eredmények is vannak közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
így van, és elvileg atiska007 is
viszont egy dologra rájöttem, hiába van trooper házam, jobb szellőzést kell kitalálnom mert hajlandó 30mghz nyit therlmal throttlingolni a kártya, nem sok de bosszantó, viszont megsüketülni se akarok, valami nagy légnyomású venti kéne, csak nem tudom hogy szűrő mögé mi visz többet a kártyának a high air flow vagy a static pressure
-
xatos3
senior tag
srácok nem is értem miért nem ezzel kezdtem a tesztet:
doom demo ultra grafikán vulkanba 120-180 fps hd felbontáson
eszméletlen így pörgetni egy játékot hogy az arcodba van az asztalon a 32 colos hd tv!!! XD
SZENT SZ...... habakukkha elterjed a vulkan, az rx 480 megállíthatatlan lesz
[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! Akkor utoljára...legyetek szívesek befejezni az offolás. Innentől kezdve szankcionálni fogom több figyelmeztetés nem lesz. Köszönöm.
-
deja vu
addikt
"Ennek teljes tiltása szerintem megöli a fórumozást."
Én is még egy csomó mindent akartam volna még mondani, de nem lehet itt semmit.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Zanik
addikt
válasz Televan74 #5728 üzenetére
Jah, én már nem bántódom meg semmi miatt.
Bár azt nem tudom, hogy lehet egy adott típusú videókártya fogyasztásáról úgy beszélgetni, hogy kvázi már szinte "tilos" más kártyákhoz hozzávetni, hasonlítgatni, viszonyítani, összemérni, egyeztetni, párhuzamot vonni, stb.És értem, hogy kerülni kell az off-topicot, meg a flame-et, de néha elkerülhetetlen hogy az adott témához szorosan nem, csak közvetetten módon kapcsolódó dolgok is szóba kerüljenek akár egy szakmai topikban.
Ennek teljes tiltása szerintem megöli a fórumozást.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Televan74 #5728 üzenetére
Nem erről van szó.. A fene sem bántódott meg.. Ilyenért főleg..
Inkább sajnálom, hogy Te vagy a topikgazda, mert gyakorlatilag nem lehet egy jóízűt majd beszélgetni semmiről.. Jó fej vagy. Más topikokban is szimpatikus lettél, de itt mintha 180-at fordultál volna a titulusod miatt.
Only 470/480 a többi meg szankcionálva lesz... Tudom ez egy szakmai topik, de minden szakmai topikban összehaverkodnak az emberek és nem feszes a hangulat.. Simán megférnek az offok más szakmai topikokban is és nem érzi úgy az ember, hogy fogd be a pofád, ha nem konkrétan a topik témájával kapcsolatban írsz..
Mert jelenleg így érzem.. Megmondom őszintén nem is sokat szóltam hozzá itt jelenleg, mert állandóan csak azt olvastam, hogy beszólsz mindenért.. Egy ilyen topikot nem lehet szeretni.. Ez a topik előbb utóbb így ki fog száradni.Ne bántásnak vedd.. Csak egy észrevétel, ha tényleg szeretnéd, hogy az emberek jó hangulattal jöjjenek ide..
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Igaz-igaz!
Bele-bele szerkesztettem és kiegészítettem aztán az addig leírtakat is szerkesztettem aztán meg ez lett belőle... Valamiért a tápok kavartak be az írás során a fogyasztás-hő kapcsán
Fránya multitasking... a böngészőben is 20-30 lap között ugrálok (egyszer volt nap végén 67lap megnyitva )[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kisza25
félisten
válaszolva az előző törölt hsz-re, nekem az egész gép eddig plafonban 227W-ot kért (adatlap),
ez 72W-al több, mint amit eddig a gtx 950 tápcsati nélküli (75W változat)-al mértem, elméletileg ennél többet nem nagyon kajálhat, mert 75W a PCI-e sin+ 6pin csati az megint 75W azaz 150W és kb ennyit fogyaszt nálam, sanszos, hogy húzásra nem is tud gyorsulni, mert maxon használja a TDP limitet amit felvehet, bár ezek konnektorból felvett értékek, szóval valamennyi még lehet benne[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
A 15 ezer fölötti Graphic score nagyon jó!!! Garula hozzá.
That is the Spirit !
Konkrétan ott már a Fury kártyák vannak Firestrikébe !Ezért is mondtam nem Asusokkal kell 480-akat tesztelni, attól már csak Giga lenne szörnyűbb..
EZ ALAPJÁN mindenki belőheti hova esik be húzással a kártyája...[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Ez most komoly, hogy minden offot ki kell törölni?
Oké, hogy nem beszélünk NV kártyákról meg nem linkelgetünk, de könyörgöm.. 470/480-nal kapcsolatban a fogyasztásra tettem egy megjegyzést..
Televan komolyan csíplek, de kezded túltolni és szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Drákói szigor.. Egyetlen egy topikban nem találkoztam még azzal, hogy oldalanként beszól a topikgazda, hogy ezt nem kéne azt nem kéne. Ráadásul már egy moderátort is hívtál.. Nehéz bírni az iramot?
Én értem, hogy lelkiismeretesen végzed a "munkádat", de túlestél szerintem egy ponton amit már nehéz tolerálni. Legalábbis én nem tudom..
470 vagy 480-at tervezek venni, de hova menjek topikozni velük kapcsolatba ahol nem dorgál meg a topikgazda, ha elsütök egy félig témába illő offot?Mindegy.. Talán, ha On-ba hagyom a hozzászólásaimat, megmaradnak..
Szóval ON! -
myckey
veterán
válasz deja vu #5717 üzenetére
A timespy full alap érték, kicsit becsapós, ott maradt egy-kétszáz pont, de már a fenenek nem volt kedve azért újra tekerni.☺ Aztán lehet majd most. 😁😁
Egyébként varom, hogy ha javulnak a driverek,, mennyivel lesz meg jobb az értek.
Nem kicsit szenvedtem meg, és nem a hardver miatt.Habugi.5721/
Elvitte a front 😀
Köszönöm[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Puma K
nagyúr
"Ezerszer el lett mondva, hogy a plusz fogyasztás nem a villanyszámla miatt fontos, hanem a hőtermelés miatt.
Nehezebb hűteni a karit (főleg halkan) és szellőzetni a házat." [link]Amit felvesz-elhasznál a kártya áram annak egy része hőként jelentkezik használat közben. Így azt meg kell oldani, hogy ne üljön a kártya körül-gépházban, hanem távozzon onnan lehetőleg a leghatékonyabban.
Ezért is jó a tégal-mókuskerekes gyári hűtés ami alapból úgy van megoldva, hogy a gépházból kifelé tolja a kártya a saját maga által termek hőt. Így az nem a gépházban kering és melegíti a többi alkatrészt.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Habugi
addikt
Na csak nem eltűnt az az 50fokos GPU a 6600K érkezésével?!
Fel ne vedd, csak viccelek és remélem így utólag is rendben vagyunk már!
Klassz configot raktál össze!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kevesebbet offot, ha kérhetném!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
deja vu
addikt
Én csak a Time Spy részhez szólnék hozzá. Jó lett! i5 6600K 4,5Ghz-en hozza kb. az alap I7-6700-at, a K nélkülit. A tuning RX480 is jó lett, ez egy nagyon jó kártya. Az alap pontját egy kicsit kevésnek érzem, de tuningolva már jó.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
myckey
veterán
válasz Apucy01 #5704 üzenetére
I5-6600K, sztm 4,5 Ghz-re nem rossz.
Levegővel még bírná, mert nem megy 85 fok fölé, "kőkemény" stressz tesztekben. Eléggé sokat kapott "ő" is az elmúlt pár napban, a VGA még többet.
Játékokban meg 85 -nek a közelébe sem megy a proci hőfoka, szóval sztm menne még 4,6-4,7 re is, de most ez így rendben van.---------------------------------------------------------------
Megint akad aki topicot tévesztett.(#5707) Laja333
Nálam a 16.8.3 driverrel ment a kártya 100% on, csak néztem mit pörög ez nekem idle -ben, mikor passzívban kellene állnia a légkavaróknak.
Aztán driver csere, és azóta sincs gondom, ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
johnnyhu
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Akkor ezek szerint nyugodtan vehetem az xfx rx 470 black edition is csak meg kell emelnem a powerlimitet és akkor jó lesz az is szépen tatja a gpu órajelet.
Nem szoktam tuningolni meg ilyesmi csak be teszem és használom a kártyákat de szerintem meg tudom majd oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest