- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Az MSI gyak. ugyan azt a hűtést rakta az 580ra, mint a 480ra. Változtatás nélkül. Így a nagyobb TDP-t csak magasabb venti sebességgel tudja kompenzálni.
Ebből fakad a hűvösebb VRM is: MSInél egy dolog miatt melegebb a VRM mint pl XFXnél, hogy nagyon lassan pörög a ventillátora gyári beállítással, így kevesebb levegő éri a VRM hűtést. Maga a VRM hűtés egyébként elég masszív.Ez a majdnem olyan hangos, mint a ref, érdekesen hangzik, tekintve, hogy a 480 MSI max fordulaton sem volt számomra olyan zavaró, mint a Sapphire Nitro "gyári üzemi fordulaton".
-
Laja333
őstag
Látva az 580 teszteket, még gyorsan vásároljatok be 480-ból amíg van, ha egy kiegyensúlyozott kártyát szeretnétek.
-
Laja333
őstag
válasz Destroyer91 #19613 üzenetére
Én is kétszer próbáltam be ezt a frissítést. Elsőre egyszerű programok sem indultak el, helyette az óra mellett értesítőben jelezte, hogy a program leállt, és elküldte a hibajelentést MSnek. Ezt is úgy, hogy véletlenül vettem észre, és csak annyit érzékeltem az esetből, hogy program indításkor nem történik semmi....
Visszaállítottam korábbira, probléma megszűnt.Adtam neki még egy próbát, most már jó volt a programindítás is, viszont a játékokban hiába volt 60 fps, úgy nézett ki, minta 10 fps lenne.
Most visszaraktam ismét az 1607-et, és bekapcsoltam a frissítések elhalasztását.... -
Laja333
őstag
-
Laja333
őstag
Na ki lesz az első bátor vállakozó, aki feltolja az 580 biosát a 480-ra?
-
Laja333
őstag
válasz MaxxDamage #19458 üzenetére
Most belekezdhetnénk egy vitába, hogy hol van a "hiba" és "nemhiba" határa, viszont egy olyan mértékű cicergés, ami a videóban is van, már semmiképp sem esik bele a "nemhiba" tartományba.
Persze, hogy a coil whine természetes jelenség. Ezért is írtam, hogy nézze meg másik táppal, mert egy alacsonyabb "ripple" érték mellett mérséklődhet a jelenség, akár már a nem hallható tartományba is beeshet (ez lenne a normális).
Ez most olyan, mintha azt mondanátok egy tömény, átláthatatlan füstöt okádó autóra (minden terhelésen), hogy "ez természetes, ami ég, az füstöl." -
Laja333
őstag
válasz Peddy789 #19138 üzenetére
Muszáj az a Gaming APP?
Próbáld ki, hogy letörlöd, de úgy rendesen, valami 3rd party programmal, ami a hátramaradt szemetet is letörlni (Iobit Uninstaller pl). Ha van fent, akkor MSI Afterburnerrel is tégy ugyan így, majd DDU-val töröld le a drivert (csökkentett mód). Ezután friss driver fel, és próba.(#19139) Don.Corleone
VRM milyen hőmérsékletű?
Lehet egy kicsit javítanék a ház szellőzésén.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz CptAdamica #19085 üzenetére
Szerintem a fogyasztásnál ő arra gondolt, hogy közel egyforma a 2 kártya fogyasztása játékok alatt. Ahol 180W-ot eszik a Polaris, abban a játékban bő 20%-al több fps-t is produkál, mint az 1060.
Aztán van olyan példa is, ahol ~ugyan azon az FPS értéken 50W-al eszik kevesebbet a 480.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már, érdekes ábra.
Valley pontszámát mutatja core/mem órajel függvényében. (Nem biztos, hogy a Valley jó választás volt...)A kék 1350MHz core, a piros 1100MHz core a sárga pedig 800MHz.
2100 MHz-es Mem órajelnél kezd el csökkenni a scaling.Akkor jól éreztem, hogy 2100-on kell járatni a memóriát.
Edit.: jah, forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz távcsőves #18681 üzenetére
Nálam is volt ilyen gond kábel hiba miatt. A múltkori hibás VGA-mnál próbálkoztam mindennel, így a HDMI kábel cserével is. Így az új VGA-nál meg ott maradt ez a cserekábel, ami súlyra is kb fele volt annak, amit korábban használtam, fogásra is gagyi "nagy rá a külső borítás" érzete volt. Amikor előjött az első no signal hiba, már gyanítottam a kábel hibát. Amikor a kábel pöckölésével elő is tudtam idézni, egyértelmű volt. Kábelcsere óta nincs gond.
Egyébként van a settingsben valami "HDMI jel biztosítása" vagy mi opció. Korábban ezzel nem találkoztam, lehet valami új feature. Aztán ki tudja jó-e ez nekünk vagy sem. Megér egy próbát azt ki/be kapcsolni, ha új kábel nem oldja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz stigma #18611 üzenetére
A kártyát elsősorban a BIOS vezérli, és aztán a Wattman.
Valószínűleg azért írja felül a ventillátor sebességét, mert elérte az általad beállított "Max." hőmérsékletet.
Azt nyugodtan vedd vissza 90°C-ra. A Cél hőmérséklet az, amit próbál majd tartani, ahhoz igazítja a venti sebességét. Azt állítsd be 70-re, a max venti fordulatszámot meg akkor 1500-ra.A minimális akusztikus határértéket pedig csak akkor vedd nagyon alacsonyra, ha azt akarod, hogy a ventilátor lassan kezdje el visszavenni a sebességét, ha a terhelés és hőtermelés megszűnt.
Azt inkább magasabban használom, hogy játék bezárás után minél előbb lassítsa le a ventiket (természetesen figyeli a hőmérsékletet, és annak függvényében lassít)Ha sehogy sem boldogulsz a Wattmannel, akkor TriXX-el vagy AB-el állítsd be egyedi venti profilt.
Csak vedd figyelmbe, hogy a házad szellőzésének is van limitje, és nem biztos, hogy fizikailag kivitelezhető a 70°C+1500RPM.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz AllTheBest #18390 üzenetére
Én ajánlom az atiwinflash-t. Egyrészt, mert az MSI szervize is ezt küldi el, hogy frissítsd vele a GPU-d, másrészt mert próbáltam, oda-vissza rakosgattam a BIOS-okat (151 > 152 > 153 > 151> etc), és egyszer sem volt baj.
-
Laja333
őstag
Garanciális cserében kaptam egy új Gaming X-et.
Asszem negatív csúcsot dönt az ASIC-ja, 67,5%
Alapból a 153-as BIOS-al jött, így játékok, 3DMark és Heaven alatt max 150W-ot fogyaszt, ami azért elég jó.
Mass Effect: Andromeda 1080P+High alatt V-synccel pedig max 110W...Egyébként az új 17.3.2-es driverrel tényleg elmúlni látszik az indokolatlan magas venti fordulatszám. Sőt, szerintem túl óvatos is lett, simán felengedte 73°C-ra a kártyát, miközben a venti 900-ot forgott. Éppen emiatt a VRM1 is 80°C fölé kúszott. Előző kártyát is 1200-1400RPM-en használtam, úgyhogy ennél is beállítottam egy egyedi profilt, hogy terhelésen ide essen a venti karakterisztikája.
Jobban szerettem az előző kártyát.
-
Laja333
őstag
válasz EyEsOnU #18203 üzenetére
1. Az RX480-al, a jóval nagyobb GPU teljesítmény miatt, a CPU-d is nagyobb kihasználtsággal fog működni, ergo többet fogyaszt.
2. A OC kártyák valahol ~180W körül fogyasztanak normál használat mellett.
3. Furmark eleve jóval nagyobb terhelést ad a kártyának, itt már 200W fölött is kérhet. Bár a mai kártyák már lekorlátozzák magukat Furmark alatt, továbbra sem ajánlott használni ezt a programot. -
Laja333
őstag
válasz multimelon #18022 üzenetére
Nálam Peak-ben a 12V ágról ~16A-t vett fel OC mellett, átlagban pedig 13A körül. Tudom, mert néztem. Az RMi táp beépített fogyasztásmérője elég jól tudja mérni a 12V ág áramfelvételét.
Egy ugyan ilyen 650W-os 80+ bronze táp lazán tudta kezelni a húzott fx-8350 és a húzott 290X konfigot. Az meg szerintem többet kért, mint a te konfigod 480-al szerelve. -
Laja333
őstag
válasz multimelon #18015 üzenetére
Nem tudom miért mondták neked, hogy max 150W VGA-t tehetsz bele (bár sejtem).
Ha 200W-al számolom a 2 CPUt, és mondjuk 100W-ot a többi ingóságnak (alaplap, ram, hdd, stb.) még mindig több mint 300W marad a tápban.
A 18A pedig elég a 480-nak, viszont kell majd egy 6pin-to-8pin átalakító. 18A az durván 216W... -
-
Laja333
őstag
válasz zovifapp111 #17639 üzenetére
Böngésző hardveres gyorsítása lesz ez. Próbáld meg újrarakni, vagy másik böngészővel megnézni. Ha marad a "hiba", akkor kapcsolt ki a hardveres gyorsítást.
-
Laja333
őstag
válasz CptAdamica #17613 üzenetére
Ettől függetlenül a ref boost órajele változatlanul 1266, amit most 1340-re növelnek.
Gondolom egyes custom-ok akkor alapból 1380-1400 körül lesznek.Kíváncsi vagyok, hogy ilyen GPU-kat raknak-e az 500-as szériába: [link]
Vagy csak simán tdp-t növelnek és kész. -
Laja333
őstag
válasz Askformore #17519 üzenetére
Ez kemény CPU-limit...
(#17521) Askformore
Az semmit. Egy fx-8350 már kevés a 480-nak. Tudom, mert pár hete átraktam egy 4.4Ghz-es 8350 mellé.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz MasterMark #17453 üzenetére
Nem, +5 fps már a "felnégyeli, elégeti, meggyalázza, eltemeti és virágot visz a sírjára" kategória.
Egyébként nem csak fps-ben mérhető a különbség. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy nem esik be a min. fps az elfogyó memória miatt, mint az, hogy átlagban 5 fps-el többet tud.
-
Laja333
őstag
válasz Don.Corleone #17240 üzenetére
Azért így Windows 10-el és egy 2016-os VGA-val mindenképp ajánlott a legfrissebb BIOS.
Szóval egyáltalán nem meglepő.
Egy 2012-es BIOS-al már az sem biztos, hogy hibátlanul működik maga a Windows (főleg a mostani hitelesített driverek megkövetelése, és hasonló dolgok mellett). Ami aztán kihathat bármilyen hardverre. -
Laja333
őstag
válasz huskydog17 #17196 üzenetére
Az akusztikus határértéket próbáltad növelni? Az az órajel, ami alá ha beesik, elkezdi csökkenteni a ventilátor fordulatszámát.
Ha ez sem segít, próbálj meg AB-val egy custom profilt belőni.
Viszont figyeld majd az órajeleket! Az én 480 Gaming X-em RMA-n van, mert hasonlót csinált mint a tied, azzal a extrával, hogy nálam már az órajelet is elkezdte csökkenteni, ha manuálisan szóltam bele a ventilátor működésébe. Miközben a GPU és a VRM sosem ment 60°C fölé...[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz MaxxDamage #17153 üzenetére
Óvatosan!
Az első BIOS a 151-es volt, aminek szerintem semmi baja nincs. Több panasz jött, hogy az MSI többet fogyaszt kicsit, mint a többi 480-as ugyan azon a feszültségen, erre jött ki a 152-es BIOS, ami PolarisBIOSeditorral ellenőrizve is szerintem ugyan az mint a 151-es. Lehet kódszinten van eltérés, viszont nem igazán tapasztaltam változást.
A legújabb, 153-as viszont egy csökkentett Current-et és TDP-t foglal magába. És nem kis mértékben, a gyári 180A Current helyett itt már csak 124A van megengedve. Nálam ezzel már hibázott Heaven alatt minimális OC mellett. Szóval csak akkor rakd fel, ha nem akarod piszkálni az órajeleket. -
Laja333
őstag
válasz multimelon #16972 üzenetére
Simán megy 2.0-ban. Én egy Asus M5A99FX Pro 2.0-ban próbáltam ki (AM3+ foglalat), egyedül a gyengébb proci miatt tapasztaltam teljesítmény különbséget.
De kipróbáltam az én lapomban is Gen2-re állítva a PCIE slotot, semmi teljesítménykülönbség vagy instabilitás nem volt. Ugyan ez igaz a 8x-os sínre is.
-
Laja333
őstag
válasz multimelon #16964 üzenetére
Ha kivesz 18A-t, az már magában 216W. De nem fog ennyit, peakben kb ~15A-t vett ki nálam a tápból, de átlag terhelésen megelégszik 12-13A-al.
Viszont pl egy Asus Strix-nél teljesen a PCI-e kábelből kapja az áramot.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz ricsi8800gt #16846 üzenetére
Azért az MSI AB-t ne ajánljuk már, mint OC programot. Ki lett már vesézve szerintem itt is, meg más topikokban, hogy szinte driverenként változik a PowerTune, amit ezek a 3rd party programok nem tudnak követni.
Személy szerint 24/7-re jobb megoldás a WattMan-t használni, ugyanis phasenként tudsz benne feszültséget és órajelet állítani, szemben az AB-vel. Értelme nincs, hogy minden phasere kapjon mondjuk +50mV-ot a GPU, amikor csak a phase 7-ben van rá szükség. (Vagy undervolt esetében egy general -40mV nem biztos, hogy 2D órajelen is stabil marad) Eddig egy ilyen finomhangolásra custom BIOS-ra volt szükség, most elérhető szoftveresen is.
Polarishoz tökéletes a WattMan. AB és TriXX nem up-to-date.
A szétfeszelt tuning létjogosultságát pedig megkérdőjelezném.
De még arra is inkább WattTool.(#16857) Scholes9
Csak akkor hozzák viszik ingyen, ha kértél kiszállítást rendeléskor.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
2100-2150 a max MSI Gaming X-el. Viszont ez annak köszönhető, hogy Wattman-ben az alapfesz 970mV, a korábbi Sapphire Nitro-m meg 1V fölött volt. Gondolom az XFX-nél is hasonló. Úgyhogy MSI szépen alulfeszelte a memóriákat.
(#16225) bandika0626
Fog működni 6 pinnel is. Sőt nálam most ugyan úgy működik 6 pinnel, mint a 6+2-vel. Ugyan úgy elbírja az alap órajelet, ha nem piszkálom, viszont +50% power limittel már elhasal és békas. alá downclockolja magát. Úgy hogy ma kap egy RMi 650-et, hátha.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz Laja333 #14626 üzenetére
Közben lehet beletenyereltem valamibe:
Kisebb átalakítás után be tudtam rakni a VGA-t egy másik PCI-E portba.
Az eredmény:Nem tudom ez most jó hír-e vagy sem. Már Furmark alatt is tartja a gyári órajelet (az OC-t nem).
Na most azért ment ki PCI-E port, mert gyengélkedik a PSU PCI-E táp ága és a maradék kakaót a porton keresztül húzta ki a VGA, vagy RNG?[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy IBT (Very High)+Furmark Stresstest ( ) alatt downclockol-e a GPU, és ha igen, mennyire? RX 480 előny
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz Habugi #14842 üzenetére
Közben kiderült, nem tudom a másik gépbe rakni a VGA-t, nincs PCI-E tápcsati.
Viszont.
Alapból a VGA-ba egy olyan PCI-E tápkábel van bedugva, ami a tápból fixen jön ki. Modular táp lévén, gondoltam megtámadom egy új kábellel, amit be tudok dugni a táp erre kijelöl pontjára (CPU/PCI-E). Eddig ezek szabadon voltak, a 290x-em is a fix kábelről kapta az áramot.A kártya hellyel-közel tartotta az 1350/2200-at kitolt power limittel. Voltak 1-2 másodperces órajel beesések, szóval valószínűleg ezen az ágon sem olyan stabil a táp.
Viszonyításképp visszaraktam az eredeti kábelre, ekkor már ez történt:
GPU-Z nem mellékeltem, mivel kezdeti értékként itt is megvolt az 1350/2200, a mérés alatt esett szépen vissza. Lehet, hogy ezen az ágon valami túlmelegszik a tápban? Terhelésre visszaveszi az áramot :S
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz Habugi #14842 üzenetére
Az lesz, asszony gépében kipróbálom, legalább megnézem milyen az rx480 a jó öreg fx8350 mellett.
(#14845) Hobbbyt
Nekem az órajelet nem tartja pont. Hardveresen korlátozza valami, hogy eljusson a delej a VGAig. Remélem nem valami controller szállt el.
6+2 pinnel max 150-160A-t vett fel a GPU, 6 pinnel meg 190et. Tudom tudom, szoftveres mérés nem megbízható, viszont szemmel lárhatóan közel igazat mond.Viszont most az én RX-em tényleg 150W-nál megáll. Power limit ide vagy oda.
-
Laja333
őstag
válasz Habugi #14838 üzenetére
Szerintem a windows újratelepítéstől nincs jobb registry clean. Pont ezért csináltam, hátha az MSI csinált visszafordíthatatlan károkat. Miután bebizonyosodott, hogy ez nem szoftveres hiba, akkor került visza az AB. ( addig Hwinfoval monitoroztam).
Mégcsak a Wattman sem lehet baj, mivel első körökben direkt úgy teszteltem, hogy nem léptem be oda.
Korábban már írtam, hogy 16.7.2-vel is ugyam ez a jelenség, szóval még a ReLive számlájára sem írható.
Friss windowsnál ezzel kezdtem direkt, de nem lett jó, ReLive-ra való frissítés után sem.Edit: egyébként néztem a 12V ágat terhelés alatt, HWinfo szerint az alap 12,096V-ról beesik pont 12.000-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz Laja333 #14626 üzenetére
Nem hagy nyugodni, kísérletezgettem:
Új windows, BIOS-t is újrahúztam, a helyzet változatlan. Az 1303-as Boostot nem tartja, sőt 1100-1200-on vesztegel.
Érdekességként ilyen lépcsőzetesen vonja el a GPU-tól a Power-t valami. Az első kiemelkedés ráadásul +50% power limittel van. Ez alátámasztja azt a megfigyelésem, hogy nem reagál a power limit növelésre.Gondoltam megnézem, hogyan viselkedne a VGA, ha a 6+2 pinból a 2-est nem kötöm be. Hát nem erre számítottam: Így már tartotta az 1303-at, sőt, power limit kitolással az 1350-et is. Csak néhol vette vissza, gondolom ott már kevés volt neki a 6 pin.
Amikor visszadugtam a másik 2 pin-t, újra visszaesett 1100-1200-ra, még +50% power limittel is.Csak hogy tisztázzam, a hőmérséklet kb 60°C környékén tetőzik, tehát nem thermal throttling.
Szerintetek mi lehet? PSU hiba?
-
Laja333
őstag
Egy érdekes dolog van a VGA-mmal.
Egy jó ideje már alap órajelen használom. Gondoltam most az új driverekkel megnézem mit tud...
De... az első próbálkozásra, egy laza 1350/2000-nél rosszabb eredményt kaptam, mint gyárin. Power Limit kitolva +25%-ra, ugyan az. +50%-ra, ugyanaz. Gondoltam, biztos az új Relive driver (17.1.1) a ludas, így felraktam egy régebbit, amivel biztosan működött az OC, a 16.7.2-t.De az eredmény nem változott: Gyári órajelet tökéletesen tartja, és megfelelő GS-t kapok FS-ban, viszont OC hatására még a gyári órajelet sem éri el, droppol. Monitoroztam a hőmérsékleteket, a GPU ~62°C-ig megy, VRM meg még kevesebb. CPU nem limitál, 4,5 GHz-n jár. Driverben teljesítményhatékonyság kikapcsolva.
És ami a legjobb, ha csak a power limitet növelem, gyári órajelen, a jelenség ugyanaz, FS alatt csökken az órajel, és így a teljesítmény.Alap beállításokkal HWinfo szerint a GPU power és a Chip Power 180-200 W-ig is elmegy, viszont Powerlimit növeléssel (vagy OC) ez korlátozódik ~150-160-ra, és drop pillanatában 80-90W-ra is leesik.
Valami ötlet?
-
Laja333
őstag
válasz #00137984 #13870 üzenetére
Ez már a sokadik topik, ahova beírod ezt az ökörséget. Mikor veszed már észre, hogy sületlenség az egész?
Nincs itt szó semmi jövőnek fejlesztő magatartás. Csak szavakat ollózol össze a fórumról...
Tudtad mire számíthatsz, amikor megvetted a kártyát, már rég kint voltak a tesztek.Jössz itt ezzel a "380-ról alig előrelépés" szövegeddel, de szerintem még egyszer sem vetted a fáradtságot, hogy utánanézz miért is teljesít ilyen rosszul CSAK NÁLAD az rx 470. Már én is leírtam neked, hogy ott nem a VGA lesz a szűk keresztmetszet.
Csak azért, mert a szétmoddolt Crysis 2 nem fut nálad 4MSAA-val csillió fpssel, ne legyen már a játékfejlesztők, meg az AMD hibája.
-
Laja333
őstag
válasz giornalista #12326 üzenetére
Olcsóbbnak olcsóbb, de nem tud annyit.
-
Laja333
őstag
Csak nem? Egy ~24" monitor, 144 Hz-el és FreeSync-el.
Meg valami Quantum Dot mumbo jumbo.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Nem egyenesen arányos a kettő. Nem annyival gyorsabb, mint amennyivel hangosabb. Én is egy 480 Nitro+-al kezdtem. Az MSI kb 1400-on kezdi közelíteni a Nitro alap órajeles hőmérsékletét. Viszont továbbra is halkabban. Nem hittem volna el, ha nem a saját szememmel látom, mennyi a különbség a két hűtés között.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
-
Laja333
őstag
-
Laja333
őstag
Kellene már egy összefoglaló a téma elejére.
-
-
Laja333
őstag
XFX RX480 8GB (gondolom nem a Black) 94k Ft. 3 év gari
Sapphire RX480 4GB 74k Ft!!! 3 év gari[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
OCUK-on lehet venni Custom vizes blokkos 480-at. [link]
Jópofa. -
Laja333
őstag
válasz Ciccuka #7221 üzenetére
Magyarul ők is elmondták, hogy a két VGA kb egyforma szinten van, egyéni preferenciák alapján kell választani. A 4 GB-os rx480 pedig legjobb pef/ár.
Kíváncsi lettem volna a 3GB-os 1060-ra is, meg az RX470-re ebben a tesztben.
Egyébként vicces olvasni az 1060 topicban a butthurt emberkéket, akik konteóznak, mert nem az 1060-at hozták ki abszolút győztesnek.[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Szerintem hagyd a telepítő lemezt. Töltsd le a frissebb drivert az AMD oldaláról.
-
Laja333
őstag
Asus Dual
Ez meg milyen fehér holló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest