- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- iPad topik
- Apple MacBook
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát beszélgethetnénk másrol de nem Jott ki a fury DUO
Miért nem jott kiABU tudsz te errol valamit vagy ez is titoktartásis nem márciusrol volt szo
De én a helyedben Szaby árulnám
az nem biztos hogy másnál is ezt csinálja ezt el kell mondani a vevonek probálja ki ha csinálja visszaveszed
Nem is az a lényeg hogy másik kábeleddel csinálja e
mert én se váltottam azota kábelt hanem az hogy melyikkel nem ha megkérdezed R9DEON felhasználot O biztos elmondja a pontos kábeltipust amivel nála nem vagy akár elhozza valami TECH találkozora hogy kiprobálhasd
A másik megoldás az elore menekulés és kérni valakitol mégegyet mert Rupsz azt mondta Crossfire be nem csinálja ez is megér egy probát Igy a VR hajnalán
Mondjuk azt érzi mindenki hogy mosolyogva nyomod az AMD flamet mindenhol ezért valoszinu ezt nem fogod csinálni
Alaplap Kábel meg Kártya kombinácioja az biztos de nem biztos hogy az AMD hibája ez soha nem lett kimutatva sehol
DE mindig a BONGÉSZO inditja be a hibát a CROME meg tán a firefoxSzoftveresen én két dolgot probálnék ki mivel nekem amokor elmult sokminden tortént egyszerre
Megprobáltam átdugni a TVbe egy másik HDMI slotba /ami a konzoloknak van fenntartva oda/
Telepitettem UJ JAVA-t ami szintén lehet hogy vannak olyan weboldalak amikbe valami nincs rendesen megirja és kiakasztja a drivert
Meg a csuszkán állitottunk a csuszka azért fontos lehet mert ha valamit egy dolognak át kell méretezni akkor nem kozvetlenul irja ki a képernyore az adatot hanem átszámolja
A windowsban is van egy sztreccselos rész ahol a betu meg ikonméretnél állitod a DPIt és még szintén emiatt sanszos azok a nem tudom mi a neve a kiterjeztet felbontás ami a monitorod felbontásánal nagyobbat csinál
na én azt is kiprobálnám a helyedben állitgatni
Amit szerintem Te most tapasztalsz hogy ugrik egyet amikor elkezdene csikozodni az az hogy az AMD azt csinálta hogy ujrainditja a drivert valahogy ha osszeomlana tehát szerintem nem a hibát tudják csak
megakadályozzák azt nálad
Amugy nekem az nagyon fura most prohardveren hogy szinte minden forum áll csak a Amd VS Nvidia meg a Direct X 12 topic zakatol ahol az emberek gyulolkodnek egymás ellen
Kedves emberek ne gyulolkodjetek
Amugy a NITROnak a reklámja ami fenn van a képernyo tetején tényleg remekul
néz ki és 50 dollár kupont adnak a Fury hoz ha jol értem
/mert hogy én nem használom a reklám blokkolot vegyetek rolam példát/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest