Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #3994 üzenetére
Definiáld please mit értesz "megszabadulsz" alatt.
Lehet, hogy te is olyan vagy aki simán rásóz másra egy köztudottan hibás terméket, de én nem (főleg, hogy én külföldről rendeltem, tehát eleve nem lenne annyira kelendő a gari miatt)...
Visszaküldtem gariba annak ellenére, hogy tudtam nem oldja meg. Eladni meg pont ezért nem tudom.(#3995) Habugi Neked is ^.
"eddig belépő szinten 2-3x annyit időt töltöttél bele a kártyával kapcsolatos panaszaidba PH-n mint amennyit összesen játszottál vele az is tuti."
Szerintem meg nem "tuti", de valószínűleg azért tűnhet így mert amúgy halott a topic...
Szimplán azért mert egy ilyen kaliberű kártyának nem így kell működnie. Az meg, hogy más inkább olyan szinten belenyugszik (! fontos, nem visszaküldi, belenyugszik és még védik a hibát...), hogy inkább csendben van semmivel sem jobb megoldás a topic szempontjából.
Sőt, az én "világfájdalmam" többet használ egy leendő tulajnak mint az, hogy csak a jó dolgokról beszélünk (amit én is nem egyszer kiemeltem, már azt a keveset ami van...) Mert ha magamból indulok ki biztos nem vettem volna meg ha előre tudom, hogy ez ilyen lesz.Mellékesen az meg a kártya szempontjából még mindig nem megoldás a hibára, ha 1-2 ember lecseréli másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest