Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#85552128 #3996 üzenetére
Azt az energiat amit itt belefektettel a hiba prezentalasaba es folyamatos ismetlesebe fordithattad volna a Sapphire es az AMD boldogitasaval.
A donteseidet nem nekunk kell igazolnod. Vettel egy kartyat ami a velemenyed szerint hibas termek, akkor egyszeruen a gyartonal kell kijarnod az igazad. Megnyugtatlak, ki lehet jarni.
Az en reszemrol ez a kartya minden hibajat osszevetve jobb dontes volt mint a Ti (ez szemeleyes tapasztalaton alapszik) es ebbol meg az sem veszit sokat, hogy Windows alatt amikor bongeszek (eleg ritka, leven jatekra hasznalom csak) akkor a driver visszarantja "normal mukodesre" a kartyat, jelentsen ez barmit is.
Ha nem jo, add el, verd ki a Sapphire-bol a cseret/penzt vissza - akarmit es lepj tovabb, nekem eszembe sem jutna megtartani valamit ami ennyi bosszusagot okoz, bar kinek mi.
Fury sajnos nem kell nekem, ha egy Nano-ra le tudod csereltetni, irj es azon mar boltolhatunk.
-
Habugi
addikt
válasz
Pontosan ugyan azt tudnám csak írni neked erre amit a korábbiban is leírtam már. Belemehetnék látszólag mennyire rányomja az általános Radeon/DX12 "morálodra" is a bélyegét az hogy szívat a hibás hardver de egy ponton túl végképp semmi közöm hozzá, arról nem beszélve hogyha ezt Te nem érzékeled és/vagy nem zavar akkor nem azért fogod észrevenni mert megpróbállak rávezetni.
Abu szépen összefoglalta #3999-ben, nem offensenek szántam, viszont a mondandó nyilván nem sweet spot szóval ha annak veszed vagy akként hat, akkor inkább felejtsd el..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Én speciel azt csinálnám, hogy írnék a Sapphire-nek a problémával. Ilyet csináltam már régebben és megoldották a gondom. Support szinten ez a cég elég erős, akár saját költségen is elviszik a VGA-t és leellenőrzik a saját laborjukban, majd ha tényleg baj van vele, akkor adnak egy olyat, amelyet előre beteszteltek. Nekem például visszaadták a VGA-t egy frissebb BIOS-szal. Egy centet sem fizettem érte, bár később megjelent ugyanaz a BIOS, amit én kaptam meg. De mindegy, megoldódott, persze nekem ES kártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest