- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
Nem megy 680-on sem 120fps-el fullon fhdban. mondjad a haverodnak indítson a egy frapsot,ne afterburnerral nézze,ha már szemre nem szúrja ki a 40vs120fps-t... afterburner félremér...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Motion_Blur
félisten
válasz kockaharcos #7756 üzenetére
Párszor már le lett írva hogy MP3-ban az AB szarul mér, Fraps mér valós értéket
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ÁdiBá
veterán
Egyenlőre csak a 12.6 driverrel néztem meg.
Nem raktam fel rá még azt. Csak nálam egy két tetős jelenetnél 80 fps körül fut állítólag megy a CF - is. Míg a haver magyarázza hogy nála 120 Fps ugyan ott.
Most megnézte még egyszer hirtelen valahogy 45-50 Fps lett ott.
Most ő nagyít, vagy nálam nem oké valami.ÁdiBá
-
Cybertrone
veterán
CF-hez kell a profile... addig mig nincs fennt addig ne csodálkozzál ha sehova nem skálázódik... azt meg hogy megy a mind a 2 kari fullon kimonitorozva tudod látni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
TTomax
félisten
Az a 45-50fps már kb stimmel... telepítsd újra a 12.6-ot de customot jelölj ki telepítés induláskor,majd amikor feldobja az ablakot hogy mit telepítsen akkor felül a legelsőt is pipáld ki mert az nem lesz kipipálva... na az az application profil ami CF-hez kimondottan kell!!!
(#7761) ÁdiBá
Igy van semmit sem kell tenned...abban vannak az amd által kreált profilok a játékokhoz.. akkor kell változtatnod ha szerinted nem megy ugy a CF ahogy kellene,illetve ha esetleg nincs profil a játékhoz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cybertrone #7759 üzenetére
Ezt a profilt feltelepítem és automatikusan üzemel?!
Tehát sehol semmit nem kell bekapcsolni hogy alkalmazva legyen?ÁdiBá
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kérd el a haverod grafikai beállításait.
(#7763) Keldor papa: Nem. Csak most felesleges, hogy jó az FXAA. Amúgy lehet szart is írni, és akkor kell az MSAA. Játéktól függ.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Zoli54213
aktív tag
Ne a játékban add rá az élsimítást, (ott kapcsold ki) hanem CCC-ben tegyél mindent maxra Kipróbáltam, maxi is ezt csinálta és nem hogy szebb, jobban is fut sokkal.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
Kétszer küldte el...-.-'
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
MPowerPH
félisten
Trixx-ben van lehetőség valamilyen módon 1300 fölé cibálni a gpu órajelet?
Don't Tread On Me
-
DjDanee87
addikt
Zero Core ugye nem tudja "leégetni" a kártyát? Szoktam néha itt hagyni a gépet, hogy menjen a torrent seed ha nem vagyok itthon. Hogy ne kapcsoljon ki a VGA hűtése be szoktam nyomni filmet ismétléssel (nyilván lenne jobb megoldás is).
Tehát nem hülye a VGA és ha túlemelgedne a nem működő ventik miatt, azért visszakapcsolja, ugye ? -
DjDanee87
addikt
Egyszer néztem, hogy nem ment sokáig zerocore (talán 10perc), mégis mikor visszajöttem a géphez jóval magasabb volt a vga hőfok, mint kéne alapjáraton. Nyilván azért, mert megállnak a ventik. Fogalmam sincs mennyire melegedne fel órák alatt venti nélkül. Nem volt olcsó, nem szeretném tönkretenni, azért kérdeztem
-
-
DjDanee87
addikt
válasz MPowerPH #7775 üzenetére
Persze, ha azt mondjátok nem gond neki hasszabb távon, ha áll a venti a zero core miatt akkor fölösleges. Én csak azért szoktam futó filmmel itthagyni, hogy megakadályozza a zerocore-t, mert nem voltam benne biztos, hogy jót tesz neki, hogy megy a gép órákon át, de a ventik meg állnak
-
Def26
félisten
Erről jut eszembe, azt megoldották már, hogy ha 2 megjelenítő van a vga -ra kötve akkor visszavegye az órajeleket 2d -ben?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MontyCrew
senior tag
heY, szeretném cserélni a 7850 kártyámat, viszont, nem tudom eldönteni, hogy melyiket lenne érdemesebb.
94ért, egy Sapphire 7950 dupla ventilátoros (Fél év gari) vagy
88ér egy XFX 7870 szintén dupla ventis (2év gari)a választ előre is köszönöm
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miként is lehetne megoldani azt, hogy a barátnőm a monitoron tudja nézni a kedvenc sorozatait, amíg én játszom a TV-n, és mindkettőnknek legyen hangja.
Merthogy elvileg külön külön rendelhető hang a monitorokhoz ezeken a kártyákon.
Tehát a cuccok amikből szeretném ezt kivitelezni, az egy Panasonic Plasma TV, amivel játszom jelenleg, és ami HDMI-n keresztül kapja a képet és a hangot, mert amúgy is ez a fő képernyő. A monitor pedig egy Benq amin vannak hangszórók, de az DVI-n kapja a képet, ami ha jól tudom nem továbbít hangot. De van egy hangkártyám is amibe a füles van bedugva és azt használom ha játszom. A TV-n nincs DVI csatlakozó, csak HDMI.Érthetőbben, hangkártyán keresztül a fülessel szeretnék a nagy TV-n játszani amíg a barátnőm a monitoron nézi hanggal a cuccait. Ez megoldható? Kell-e vennem átalakítót vagy át kell dugjak máshova kábeleket, akár minden alkalommal ha játszani szeretnék átdugdosok bármit, csak legyen meg a járható út.
Előre is köszi!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
gera021
aktív tag
hali,
asus 7950-es kártyám van, és néha kikapcsol a monitor, mitöl lehet? ha játszok ha netezek mind1..., lehet driver hiba?
-
Xmister
senior tag
Üdv!
Fordítva egyszerűbb lenne, de ebben az esetben valami plusz kell még. (És így nem használhatod ki a kártya multi-audio funkcióját)
A legegyszerűbb, ha veszel valami olcsó hangkártyát(pl. valami kis USB-s szerintem pár száz Ft), a videólejátszóban beállítod a hangkimenetet arra a hangkártyára, amin a hangszórók vannak (pl. VLC tud ilyet), a windows alapértelmezett hangkártyája pedig legyen az, amire a füles van kötve és lőn.
A másik megoldás, ha veszel valami átalakító dobozt, ami a HDMI jelet DVI+RCA/Jack stb-re alakítja, de ezek egyrészt drágák, másrészt csak a gond van velük, viszont ebben az esetben használhatnád a kártya ezen funkcióját.
Esetleg még az is megoldható, hogy a fülesed a TV audio kimenetébe dugod(ha van ilyen), és akkor nem kell venni semmit, és félig még a kártya funkcióit is kihasználod.
-
ÁdiBá
veterán
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
VTX3D HD7950 3GB GDDR5 X-Edition hűtéséről van valakinek tapasztalata? Zaj, teljesítmény. -
peterm711
aktív tag
Találkozott már valaki ilyen csíkozással? 12.6-os driver volt fent, próbáltam 12.4-el is, fesz növelésre és órajel csökkentésre sem reagál. Egyik pillanatról a másikra jött elő. Tegnap délultán nem volt gond, gyönyörűen ment, meguntam a játékot mert folyton leszedtek, este elé ültem ismét és EZ fogadott. Mielőtt kérdeznétek, a vizemmel nincs semmi gond.
-
Blero3311
csendes tag
Sziasztok!
Röviden tömören tudna valaki adni egy sorrendet az első 3 gyártóról akik megbízható működéssel és jó hűtőteljesítménnyel ellátott 7950et készítenek?
Részemről a Gigabyte 3 ventis megoldása tetszik a legjobban, de van-e vkinek fenntartása a márka ellen, vagy közismert hibái? esetleg hangosabb-e mint a többi?
Vga-val tervezem elkezdeni a gépújítást, aztán nyáron jöhet új lap és a többi.Köszönöm, és elnézést ha esetleg volt már téma.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Most letesztelem a ZeroCorenál a hőfokokat. Mondjuk kérdéses hogy futó torrent kliens és GPU-Z mellett lesz-e zerocore, lehet az egyik megakadályozza, majd kiderül.
-
DjDanee87
addikt
válasz DjDanee87 #7791 üzenetére
Nem lesz nálam kihasználva ez a zerocore dolog ahogy látom. Visszajöttem VGA ventik mentek, kép nincs - nem is tudtam visszahozni csak resettel. Marad az, hogy benyomok egy filmet ismétlődéssel ha itt akarom hagyni a gépet seedelni Pedig jó lett volna az a 2-3 W fogyasztás amit írtatok
-
leonel
aktív tag
Sziasztok.
Okozhatja a radeon driver, hogy nem tudom kiszedni alvásból a gépet?
Power led villog, ventik mennek, de csak a reset gombra reagál.Elfogytak az ötleteim
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
hoolla
aktív tag
válasz Xmister #7785 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ennek a usb-s hangkártyás dolognak utána járok.
Most vettem végre hangkártyát, úgyhogy nincs az az isten amiért a TV-be dugnám az egyébként nemgyenge fülesemet.
De még mindig nem értem, hogy ez:"Az új Eyefinity mindegyik csatlakoztatott kijelzőhöz külön nyolccsatornás hangfolyamot képes rendelni." hogy valósítható meg.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
zozyboy89
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? VGA vásárlás előtt állok, de még nem tudtam eldönteni, hogy 7870, 7950 vagy 7970 elég lenne e Battlefield 3 Multiplayerre, úgy, hogy 60 FPS alá ne menjen le.
Youtube-on nem láttam olyan videót, ahol megy a fraps is, hogy lássam mikor hol mennyi az FPS.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Tekintsd meg a többi termékeimet is!
-
ricshard444
veterán
-
zozyboy89
csendes tag
válasz kockaharcos #7797 üzenetére
Nvidia off. Csak AMD kártya éredkel GTX680 meg csak 2gb-os, és az már éppen hogy csak elég manapság. 7870 is necces.
Tekintsd meg a többi termékeimet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest