- Micro Four Thirds
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
Hát ez eléggé hervasztó egy ilyen árú kártyánál
MontyCrew: Igen kedves barátom ilyen kártyát szeretnék venni ha sikerül!
leonel:
Köszönöm szépen, hát lehet hogy meggyőztél[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
leonel
aktív tag
7850-est nem adhatják ugyanezzel a hűtővel mert annak csak 2 ventije van és rövidebb míg a 7950-n három...
Max csak a ventilátorok lehetnek ugyanazok - abból meg lehet, hogy volt egy hibás beszállítói széria.(#7945) eszakas: Nekem a harmadik ilyen windforce vga-m van és nagyon elégedett vagyok vele, mint ahogy a külföldi nagy teszt oldalak is. Az egyik legjobb hűtés az egyik legjobb Vrm max a kék nyákon lehet csak kötözködni. Azt én is utálom.
[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
DjDanee87
addikt
Egyszer néztem, hogy nem ment sokáig zerocore (talán 10perc), mégis mikor visszajöttem a géphez jóval magasabb volt a vga hőfok, mint kéne alapjáraton. Nyilván azért, mert megállnak a ventik. Fogalmam sincs mennyire melegedne fel órák alatt venti nélkül. Nem volt olcsó, nem szeretném tönkretenni, azért kérdeztem
-
TTomax
félisten
-
-
Zoli54213
aktív tag
És a ventil. lapátjaival mit csináljak? Az is piros sajnos :S
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
Le akarnám festeni kékre a piros részeket. Na most ha az eredetit festem le, garancia elveszik. Így meg megmaradna az eredeti, és ha baja lenne véletlenül, csak visszateszem és úgy küldöm el
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
Nem tud valaki olyan embert aki HD7970-re referencia burkolatot árul? Fontos lenne
Köszönöm előre is!GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Motion_Blur
félisten
Crossfirenél van értelme, javítja a skálázódást és CF hatékonyságát, javítja az esetleges hibákat.
mod: ahogy olvasom azért egy GPU esetében is javít a teljesítményen
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
leonel
aktív tag
SzlobiG: Köszönöm de Vga vásárlásnál 3 alapelvem van.-
-Minél hosszabb gari
-Minél jobb tuning hűtő
-Csak "nagy" cégtől aki valszeg 2 év múlva is meglesz.Minden tiszteletem a Ph-n kereskedő embereknek - de láttam már sok bukást és eltünést. Köszönöm én nem kérek belőle.
Azt a +10-15%-ot megéri nekem a nyugalom + ha 2év múlva el akarom adni -akkor az ára is magasabb lesz még 1 év garival -ergo visszajön valamennyi a különbségből.[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
SSJmeszes
senior tag
3dmark11, heaven, furmark szintén fekete, vagy csíkos kép.
- NEM KAPCSOLJA BE A MONITORT! VAN MIKOR ELSŐRE MEGY! [RANDOM HIBA EZ IS!]
- AZ ASZTALON IS ELŐFORDUL, HOGY CSÍKOS LESZ A KÉP.
- VAN MIKOR A WIN.7 ÜDVÖZLŐKÉPERNYŐNÉL JÖN BE A CSÍKOS KÉP.
- HA PL. EGY TESZT, KÉP HIBÁT JELENÍT MEG, AKKOR RESETENEM KELL A GÉPET, DE EZ NEM MINDIG JÖN BE, ÍGY KI KELL CSAPCSOLJAM ÉS TALÁN 4-5X RE AD KÉPET.BATTLEFIELD 3 [ONLINE]
AHOGY A PÁLYÁT BETÖLNI ÉS A TÁLCÁRÓL FELDOBNÁ A JÁTÉKOT, AKKOR FEKETE KÉPERNYŐT AD, VAGY CSÍKOS KÉPERNYŐT! TEHÁT MIKOR ELKEZDENÉK JÁTSZANI AZONNAL MEGJELENÍTI A KÉPHIBÁT! SZÁMTALANSZOR PRÓBÁLTAM ELINDÍTANI, MINDIG UGYAN AZZAL AZ EREDMÉNNYEL ÉRT VÉGET!A LEGNAGYOBB BAJ, HOGY RANDOM ADJA BE A HIBÁKAT. VAN MIKOR LEFUT A TESZT, VAN, HOGY NEM! DE A BATTLEFIELD 3 [ONLINE] EGYSZER SEM SIKERÜLT ELINDÍTANI.
Sorry a nyomtatottért. Csak a tesztből másoltam ki, és ott így írtam le...
Tán, ha minden igaz GPU hibás.. De majd kiderül mi lesz belőle. Ez megint csak kényes ügy, hogy egyszer bedobja egyszer meg nem.Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy milyen a beállítás, de a BF3-ban a Caspian Border tipikusan olyan pálya, ami Full HD-ben is ki tud futni a 3 GB VRAM-ból. Erről egyébként tudnak a DICE-nál. Egyszerűen helyenként túl komplex a pálya.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Zoli54213
aktív tag
Én is BF3-azok de semmi bajom sincs vele Mikor kijött a játék még HD6970-em volt azzal sem volt bajom
-
Zoli54213
aktív tag
Szerintem ez jobb kártya mint a GTX680
-
-
senior tag
hmm az lehet tényleg jó ötlet
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Enclave
aktív tag
Elvileg már az 5870-esek idején is csináltak valami ilyesmit lépést (ott úgy +5-10%-ot hozott talán?) , igaz én arra nem igazán emlékszem (de valahol Abu írta talán).
Amúgy szerintem egy lelkiismeretes felhasználó rendszeresen frissíti a Catalyst-ot (pláne ha legritkábban havonta adják ki őket, innen is a számozás : 12.1 ->2012.jan. , 12.2 -> 2012.febr. stb) az úgyis észreveszi majd, bár szintén mintha Abu írta volna,h. a driverek még nem kiforrottak és várható még javulás. (az előző VLIW4-5-től teljesen eltérő új architektúra, ennek pedig időbe telik a csiszolása)
Kíváncsiságból nézem a Kepleres topikot, ott azért írnak 1-2 érdekességet,h. a Radeon driverekkel ilyen-olyan gondjaik voltak, én semmi ilyet nem tapasztaltam (na jó Rage-hez kellet egy béta driver a villogó textúrák miatt de utána vissza is tettem a WHQL-t), pedig már évek óta Radeonokat használok. (legutóbbi GeForce kártyám egy 8800gt volt.)
Igaz CF-et sosem használtam és próbáltam, hiszen örültem,h. 1 db kártyát ki tudtam fizetni, többet nem, így erről nem tudok nyilatkozni.
Még annó a Radeon 9600-9800 korszakban (itt a fórumozók közül használt még valaki ilyen kártyát? ) voltak gondjaim, igaz akkoriban sok "moddolt" driver volt a neten (most nem tudom,h. ilyesmi van-e) és az akkoriban már több éves 9600-al előfordultak grafikai hibák pl. Far Cry 1 alatt, aztán megoldódtak. Szerintem ha valaki csak WHQL (hivatalos) drivereket tesz fel és nem bétákat, nem lehet semmiféle gondja, legalábbis én így tapasztaltam. Ami a GeForce-okat illet, a 8800gt-nél úgy láttam,h. nem havonta, hanem rendszertelenül adták ki (azóta is így lenne?) a drivereket sokszor csak 1-1 játékhoz "igazítva"..."...az amd azért most adja ki, hogy az új nv kártya ne érje utol a hd7970 -et?"
Amúgy elvileg ez lenne a céljuk bár hivatalosan biztosan mással fogják a "drivercsodát" indokolni Ám ahogy előttem írják egyesek, lehet szándékosan van "lefojtva" a kártya teljesítménye driverben, ami így épp elég az 580 fölé valamennyivel, ezzel megtévesztve a konkurenciát, majd utána meglépni a "csodát"...
[ Szerkesztve ]
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
senior tag
Elég béta driver ez még... bár néhol 7970 el BF3 ba t pl dupla annyi fps is van mint 6970 el
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Jah vágom akkor ez normális marhára örülök Éjjel 23:30 kor egyszer csak maxon ment... jó hogy nem érbredtek fel ...
akkor új Cata amíg nincs nem rakom fel 1125 re
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
Sapphire, "garancia van rá, chs-ből van a kártya,"
fenyvarazs tól van a kártya, megvoltam elégedve a sráccal és a türelmével, szerintem nem lesz gond a garival sem
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
- = Zk = -
félisten
-
Cybertrone
veterán
Anomáliák 3D-s alkalmazások közben, pixelesedés, grafikai hibák, villódzás, pöttyözés! (Lehet állítani a feszt nekik, de csak ésszel!)
BMW001:
Ezen kívül ejön még a mi időnk![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
senior tag
100-120fok az már veszélyes ! 120 nál már olvad
Cybertrone : 7970 CF ???
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Azért jó, mert ha tuningolod a vga-t belefuthatsz vele a TDP limitbe (ami ha jól emlékszem 250W alap esetben). Ez pedig azt fogja eredményezni, hogy a kártya vissza fogja venni a beállított órajeleket terhelés hatására. Ha feltolod +20%-ra, akkor 300W lesz a limit, és ahol eddig visszavette az órajeleket a teljesítmény korlátozása végett, ott ezután valószínűleg nem fogja.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
deicide
veterán
A +20% arra kell, hogy az eredetileg 250W-os max fogyasztást kitolja 300W-ra, mert ha elkezded tuningolni, szélre húzod a csúszkát, akkor a 250W kevés lesz. Ezt nem fogod alapesetben észrevenni, mert a kártya védi magát, egyszerűen kevesebb az FPS-ed, ha nem adod rá a plusz kakaót.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
- = Zk = -
félisten
ahogy én is, és főnökeim is!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nem tudhatod ....
amúgy van benn valamide sztem az a ~20k csak kezdetleges lesz. fog az változni szvsz.. remélem
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ffodi
veterán
MSI AB + legyen az én titkom.
SzlobiG:
Furcsálltam, hogy közel azonos órajelen 1000-1500 pontokkal le vagyok maradba a PH toplista vezetőítől a gfx scoreban. Nem is gondoltam erre, mivel a HD6950-es tesztjeimnél ez nem volt megengedve. Futtattam egyet kiváncsiságból, aztán kiderült, hogy mégis.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Cybertrone
veterán
Mind2 ref, és mind a 2 ugyan azt tudja KB egy matrica más rajtuk, és szerintem még a gar idő is ugyan annyi! Semmivel sem fogsz kevesebbet kapni érte majd ha el akarod adni a vtx-et mint a zafírért Simán vedd az olcsóbbat, már csak a kuponért is ,ami ha nem kell eladhatod aprópénzért!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
alibaba78
őstag
Ne felejts el active mini dp to dvi adaptert venni, kulonben nem fog menni az eyefinity.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na hogy mindenkinek világos legyen, és ne legyen több off.
Tök mind1 hogy kinti, vagy itthoni, ha csökken az ár nálam is fog.
Másik, senki sem mondta hogy hivatalos számlás árr az ami nálam van.
Úgy gondolom aki nálam vásárolt, vagy vásárol tisztában van hogy milyen feltételekkel adom, de én is el szoktam mondani.
Úgy gondolom ez nem újkeletű dolog itt a ph-n, nem én vagyok az első, és szerintem nem is én leszek az utolsó aki ilyen módon árul.
Senkit nem szoktam kényszeríteni hogy nálam vásároljon, mindenkinek szíve joga ki hol veszi.
Mellesleg nem lavórként jön be, ahogyan említetted, hivatalos magyarországi garancia van rá.Innentől ne offoljatok ezzel kapcsolatban, ne itt kérdezősködjetek, akinek baja van az írjon privátot.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest