- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Igen. És milyen eredmény jött ki? Mindkettő kb. ugyanannyiban nyert-vesztett, clock2clock felállásban. Mindezt az intel 4mag4szál, az amd 8mag8szállal. És ezek a játékok amennyire én tudom használják a 8 szálat. Tehát egy olyan helyen, ahol esetleg nincs kihasználva a 8 szál, le fog maradni az amd. (Persze nem ez a tendencia, dehát akkor is..). Plussz az i5 sokkal kevesebbet eszik.
Kicsit meglepő volt ez az eredmény, jobb, mint amire számítottam az AMD -től, de még mindig egyértelműen jobb az i5 szvsz, és ~8k többletet megér.
Utánnanézhetek, de nem magamtól találtam ki, hogy osztoznak a cache-n pl., olvastam ...
A cikkből idézem:
"...Ennek dióhéjban az a lényege, hogy egy lapkán belül több mag (az említett T1 és T2 kapcsán maximum 8) található, melyek osztoznak bizonyos erőforrásokon (cache, FPU stb.).."#21748 Maotun Igen, GPU -ban nagyon is, ezt ki vitatta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged