- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
-
CirrMee
addikt
válasz
zolisx4 #48114 üzenetére
Physx -et számolhat megfelelő GF kártya, vagy annak hiányában a driver használhatja erre a CPU -t, persze jókora teljesítményveszteség árán. Tehát ha fent van a gépen a physx driver, akkor lesz ami számolja. Amúgy ezek a variációk szoktak előfordulni:
1.: proci+gf kártya - a kártya számolja a fizikai részt
2.: proci+2db gf kártya (nem SLI) - a kettő közül az egyik kártya számolja a fizikát, jellemzően a gyengébb
3.: proci+nem gf kártya (IGP, Radeon, stb) - gf kártya hiányában a CPU számolja a fizikát.Van még ezen kívül egy lehetőség, de eléggé hikomatos:
4.: hibrid physx / proci+radeon+gf kártya - ebben a felállásban egy patch segítségével működésre bírják az amúgy letiltott gyorsítást, amit a gf kártya fog végezni. Sajna macerás, játékban is kicseszhetnek a módszerrel (nvidia s*gge alá nyalva), gondolom a macerái és hátrányai miatt sincs nagyon elterjedve. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
zolisx4 #35319 üzenetére
Ezt találtam; próbáld meg emelni az IOH feszültséget a biosba 0,1 volttal, másnak is volt már ilyen problémája.
0x116 = Low IOH (NB) voltage, GPU issue (most common when running multi-GPU/overclocking GPU)
Esetleg ha húztad a kártyát, előbb megpróbálhatod azt visszább venni. -
BRIKLY
veterán
válasz
zolisx4 #16062 üzenetére
Valami ilyesmi olcsót akarok én is beszerezni mint neked van.Jól néz ki,jó szellős,és a táp is alul van.
Nem tudsz szerezni még egyet?Én ha erre ráteszem az oldallapot akkor minden elég meleg,meg üvölt a tápban a venti terhelésnél..
(a kép még az AMD-s géppel készült,de azon kívül nem változott semmi.elég ronda. -
hülyegyerek
addikt
válasz
zolisx4 #15891 üzenetére
Sajna az enyém is zörög. Giga 5870-et cseréltem re erre, aztán gondoltam, hogyha fele annyit eszik a kártya, akkor a hűtés is halkabb lesz ezen. Sajna nem jött be, úgyhogy szerintem én is keresek rá valami jobb hűtőt, úgyis csak 1 év a gari...
Arctic Twin Turboval van esetleg tapasztalata valakinek ? -
->Raizen<-
veterán
válasz
zolisx4 #14664 üzenetére
Ha jól emlékszem a június július környékén elkészült kártyák a problémásak de javítsatok ki.
Az a baj hogy nem csak a sapphire kapott a hibás alkatrész szállítmányból."A collaboration with AMD unveiled the cause of the screen blackouts to be caused due to a "noisy" GPU electrical signal (voltage is controlled by pulse-width modulation). The cause for GPU electrical signal noise is found to be bad quality ceramic capacitors responsible for conditioning power to the GPU. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged