- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #32031 üzenetére
Pedig milyen egyszerű a megoldás, már le is írtam párszor. Elmented az AB-ben a profilt +20%-al és a megfelelő fesszel, órajellel, és játék előtt pontosan 4. kattintás, 1. A tálcaikonok kinyitása, 2. katt ab ikonra, 3. katt a profilra, 4. katt apply. Nincs 3 másodperc és 100%-os megoldás a problémádra.
Az NV-nél persze, ez nem gond, mivel nem tud aludni menni zerocore vagy annak megfelelő módba.
Persze, csinálhatták volna kapcsolhatóra a cuccot, de így is együtt lehet vele élni. -
gyuszaa
őstag
-
gyuszaa
őstag
válasz
SzlobiG #31647 üzenetére
Ha visszaolvasol ki lett beszélve már.
Ebben az esetben mind a ketten 13.4-es drivert használtunk, beállításokról ott van a kép megosztva, és amit linkeltem más tulajdonostól mind ugyan ezen a beállításokon voltak, nem patchelt verzióval.
Elég friss windows, minden frissítéssel,net framework etc.. Catalyst-ba nem volt nyúlkálva, csak egy msi ab van fent, teljes képernyőn futott. -
kovsol
titán
válasz
SzlobiG #31533 üzenetére
Nekem melegszik rendesen ha alapon hagyom a feszt és mellé feltekerem 1250/1750 -re.
és a venti is hangos itt már, de még mindig az egészségesnek mondható tartományban maradnak az értékek.
De már 1200-on is érezhetően jobban melegszik, mint 1100Mhz-en. Most szépen beállítottam 1100/1750 és 1,11V. Úgy fest ezzel a beállítással hűvös is marad viszonylag. 63-65fok körül megáll 38-40% -os venti fordulattal, ami a hangszigetelt házamnak hála még teljesen hangtalan. VRM 70-74 terheléstől függően. -
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #31528 üzenetére
"elvégre az amd ekkora feszre találta ki"
Valaki nagyon szépen megfogalmazta régebben ebben a fórumban, hogy a tuningpotenciál egyik értelmezése, hogy felhúzod az órajelet, ameddig bírja, a másik értelmezése pedig, hogy ugyanezt a tuningpotenciált arra használod, hogy kisebb feszem, kisebb fogyasztással üzemeljen a kártya, nyilván az előbbi módszer órajelénél kisebb órajelen.
Nem tudom, nálad mi okozza a villogást, de érdekes, hogy senki másnak nem csinálja, és nálam se volt ilyen, se a 7870XT-vel, se a nagyobb Tahitikkel, abból is járt már nálam 3db... -
-
kovsol
titán
válasz
SzlobiG #31517 üzenetére
Érdekes nekem nem villan mikor vált. Nekem HDMI-re van kötve amúgy a kijelző, lehet ez is befolyásolja ezt.
(#31518) zserbox én azért raktam ssd-re annó, mert így nagyon hamar betölt, de most már 35,2GB ra felhízta magát a játék így szerintem megy át a 2TB -os vinyóra.
-
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #31448 üzenetére
Feszeld alul +20% poweren.
Na jó, tégy vele ahogy jónak látod.
Reméljük jól fog menni. A VRM hőfokokra vigyázz, ha húzod, a GPU hőfokát sokkal jobban kordában tartja a szuper dual-x hűtő, de a VRM hőfoka ha nagyon meghúzod eléggé el tud szállni. Konkrétan erősebb ez a hűtő, mint ami a 7950-emen van, de a VRM nem olyan erős, ezért oda kell rá figyelni.
(#31450) zserbox: Az összes Tahiti kártyának 1000-1100 fölött durvul el a fogyasztása. Nekem 1050-en egyáltalán nem kért sokat a 7870XT alulfeszelve, lásd logout tesztem.
1200-on viszont már kegyetlen étvágya lett, igaz, feszt is kapott hozzá dögivel.
Ugye, ennél ez alapfeszes tuning volt, hahahaha....
Szóval ésszel kell húzni, és akkor nem kell külön betáp Paksról...(Halkan megjegyzem, szvsz a sima 7870 is egy ilyen 1300Mhz 1,25V-1,3V tuning körül már nagyon nem lenne energiatakarékos....)
-
-
-
N_A_S
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged