- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" hogya topik néhány hsz-e alapján nem muszáj semelyiket "kihúzni" a listáról. Sok esetben szerintem felhasználói hiba és hozzá nem értés a gond, kókányolt windowsokkal, vagy rossz tápokkal, nem jól belőtt tuninggal. ( tapasztalat, sokkal találkoztam egy időben) "
Teljesen egyet értek! Sok esetben az a baj, hogy az user vesz egy ilyen kártyát,és egyből tuningal kezdi, feszt emel,és szénné égeti a VGA-t. És ugye azonnal jön a szöveg hogy hát baromi hangos, meg tiszta forró ilyen-olyan sz@r, stb blablabla. Csak épp azt felejti el a drága user hogy ezek a kategóriás kártyák nem az ő igényeire lettek gyártva. Nem fogja a BF4 -et fullhd-ban ultrán plafonig tolva a beállításokat szépen 150 fps-el vinni,még jól megcibálva sem.
Egyet meg kéne érteni! Ha valaki teljesítményre vágyik,az vegyen felső kategóriás kártyát,amit nem kell tunngolni hogy szépen fusson a játék. A közép kategória ezt tudja,erre lett tervezve a nyák,hűtés tápellátás stb. Ha ennek megfelelően használ valaki 270-270X VGA-t, biztos hogy nem lesz gondja melegedéssel,zajjal.Lehet szerencsés vagyok de még egyetlen VGA-val sem volt bajom. Nem melegedtek, nem voltak hangosak,és hozták a megfelelő teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest