- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Játékfüggő, de szerintem 3-3.2GHz is elég alá. Egyelőre még nem sok játék használ 4 magot. Én E2160/2GB->E5300/2/4GB->Q8300/4GB-ról váltottam a mostani konfigra, jelentős javulás jóformán csak memóriabővítéskor volt, de a min. FPS-eket rendesen megdobta.
MOD: HANDO88: RBE-vel "cibáld meg a bajszát", lehet, valaki belepiszkált.
(Pl.: Ref. BIOS-t rakott rá.) -
Robi BALBOA
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
Szerintem oda neked egy 5850 crossfire vagy egy 5970-es kari jobban illene, persze ha maxon akarsz játszani egy enyhe mondjuk 4xAA társaságában és stabilan 30fps fölött!
A procidat elnézve inkább azt vegyél előbb, mert a E2160 édes kevés bármilyen 5xxx kari kihajtására! -
-
WesTM
őstag
-
Speed®
titán
válasz
CHIPman
üzenetére
1.0 x16 módban elég alá, E2160 miatt viszont 3GHz felett is lennének gondjaid valszeg komolyabb prociigény esetén. Azért valami combosabb Wolfi vagy quad nem árt ilyen VGA mellé..úgysem passziánszra kell gondolom.
Én halasztanám a monitorcserét hacsak nem 1024ben nyomod CRTvel..nálam is először jött a quad, kora tavasszal VGA, és aztán lesz csak nagyobb TFT.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha van pénz i7 ha kevésbé elég q9550 megrántva. Nem mintha az én cpum nem lenne elég csak ne fogyasztana ennyit.