Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
petya89 #4417 üzenetére
Nekem sajna csak 3870-es kártyám van 32 bites vistával, szóval gyakorlati tanácsot nem tudok adni, hogy melyik driver jó. Ilyen új kártya esetén, mint az 5000-es sorozat, érdemes a legfrissebb ati drivereknél maradni, mert a legtöbb javítás mindig a legújabb sorozathoz jön.
A felpörgésről annyit, hogy nálam a 3870-es kártya ventije a gép indulásakor mindig felpörög 1-2 másodpercre. Ez valami ellenőrző teszt szerintem. A te kártyád és a driver is új, vagyis nem csoda, hogy bugos. Figyelni kell, hamarosan jönnek az újabb driverek.
"...A másik érdekesség amit megcsinál néha, hogy random időközönként megakad 2-3 másodpercre... Beáll az egész gép, elsötétül a képernyő, majd visszajön, és a win7 kiírja hogy az Ati Raedon Family illesztőprogram hibát észlelet, ezért újraindult..."
Ilyen lehet driverhiba (másnak is van ilyen gondja?). Esetleg gyenge táp, vagy az extra tápcsati hiánya?
-
Enton
addikt
válasz
petya89 #4258 üzenetére
Én most nézegettem:
Ennél olcsóbbat most nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest