Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
DigitXT #6784 üzenetére
Klafa!
Nem vagyok tuningőrült és pontszám vadász.Csak addig szeretem húzni, amíg stabilan használható is marad, sőt, ha a játékban megvan a kellő fps mennyiség, akkor nem is tartom szükségesnek. Most lehet, hogy megtartom ezt a 3200-at, de vga tuninggal nem bütykölnék "feleslegesen", a célnak megfelel.
-
djg
aktív tag
válasz
DigitXT #6757 üzenetére
Világos!
Igen, a 9600gt is gyárilag OC (gigabyte HP széria).
Igen, alakul. A gyors játékteszt tette fel i-re a pontot, ijesztett meg végképp. Azt majd még megnézem a friss rendszerrel még egyszer. A másik két benchmark szerencsére a helyén van!
Köszönöm szépen Neked is, és a többieknek is a gyors válaszokat és a sok segítséget!
Hamarosan megírom a tuning eredményeket is...
-
djg
aktív tag
válasz
DigitXT #6729 üzenetére
3dmark06-tal terveztem, mert itt (is) van összehasonlítási alapom. CPU limit eszembe se jutna egy ilyen cpu mellett! Nem a ma kapható legerősebb, de egy q9300 azért ennél sokkal jobban ki kellene, hogy hajtson egy ilyen vga-t. 9600gt-vel vga limit közeli! állapot lehetett, most átbillenhetett a mérleg, de kizárt, hogy ennyit tudjon egy ilyen cpu alatt! 14000 pontot adott! Néztem online tesztet, 25000-et kéne elérnie. Oké, az erősebb cpu-val készült, de 20000 akkor is meg kéne legyen.
Mass Effectnél is feltűnt a dolog, 9600gt is egész jól elkergette full hd-be a maga 512 vramjával, kizárt, hogy itt szaggasson. Márpedig azt teszi!
-
omikron23
senior tag
válasz
DigitXT #5489 üzenetére
Az a baj, hogy alapból hangosabb az egész, de nem sokkal.
amíg nem raktam fel hozzá a drivert, addig folyamatosan hangosan pörgött, de egy újraindítás, és a driver elkezdte rendesen kezelni a cuccot.
3D-ben mindenképp hangos, és gyakrabban pörög fel, de hamar le is áll....Szerintem a GTX intelligensebben kezelte a hűtést....
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DigitXT #5395 üzenetére
Nem belekötöttem még véletlen sem csak én meg az én tapasztalatomat mondtam el,ennyi.
Akkor LCDm sem lesz az is tuti ha ezekkel a CRT monitorokkal sokkal folyamatosabb a játék.
De kipróbáltam azért én is hogy a Ultra helyett Highra tettem és semmivel nem folyamatosabb nálam,de ez nálam van.
5770 volt előtte,itt a Drirtben nem igazán van különbség köztük a jelenlegi konfigommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged