Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
Nem alapfeszen, persze az durva lenne. Igazság szerint nem is próbáltam mennyit bír alapfeszen.
Csak azért újjongok a vízhűtésnek mert sok előnye van. Igaz hogy kell venni egy full cover blokkot a VGA-ra, viszont elég egy sima ref kártya, emellett már nem kell különleges hűtés meg gyári OC - 0 Db zaj és akár 20 vagy több fokkal hűvösebb, mint a léghűtések - ami tuningban nem keveset jelent. (Heaven közben nem megy 40 fokig se a gpu ezzel a tuniggal)
Különben én is a Sapphire-t részesítem előnyben az ATI-nál, de ez a kártya annyira olcsó volt, hogy nem hagyhattam ki.
Amúgy az alapfeszes tuningod tényleg nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest