Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
válasz
Toninho13 #6836 üzenetére
Szevasz
Ha esetleg új is érdekel az Ipon piszok olcsón árulja őket és másnapra szállítja tehát ha ma megrendeled holnap átveheted (náluk nincs olyan hogy bocs elfogyott vagy még nem jött meg)
A legolcsóbb most:
POWERCOLOR AX5850 1GBD5-MDH PCIE 66.556Ft bruttó
http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax5850_1gbd5_mdh_pcie/133080
-
djg
aktív tag
válasz
Toninho13 #6788 üzenetére
MSI-vel, az OC verzióval (gyárilag 765/4500).
Majd mindenképp írd meg a Te eredményeidet - akár privibe -, én is kíváncsi lennék miket kapsz.
Egyébként írtam korábban, hogy a Mass Effect aggodalomra adott okot, mert akadt.
Nos, miután fény derült rá, hogy a kari úgy teljesít, ahogy illik neki, indítottam a gammát, hogy folytassam.
Érdekes mód most is szaggatott ott. Leesett 20 fps-re. :S De nagyon érdekes, mert 1 perc után bejavult és stabil 60 fps lett. Olyan, mintha addig szaggatna, míg a ramba be nem tölti az összes textúrát (amit loading alatt kellene neki). Na nem mondom, hogy ezt csinálja, csak valahogy leírtam, hogy el lehessen képzelni. Amúgy nem értem, mi lehet. CoD6 alatt amúgy sima az ügy, 91 fps, ott is csak vmi limit miatt. (full-hd, max.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Delta Force (2024)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest