Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Hát igen, ott az a maximum 10% és a tesszeláció meg a 69xx karikon sokkal optimalizáltabb.
De a 10% az szerintem nagyon kevéske (bár szólj rám ha tévedek) és szinte észrevehetetlen.
A tesszeláció meg még annyira gyerekcipőben jár és ugyan használják pár játékban de én úgy vélem, hogy még nem éljük a nagy tesszelációs játékdömping korszakát és mire ebböl a szempontból ránkköszönt a kánaán, addigra a 69xx széria is a perifériára szorul.A másik dolog meg amit említettél az a 2GB videoram a 69xx karikon.
Ezzel kapcsolatban szeretnélek kérdezni, hogy én 1920x1080-as felbontásban játszom, és szerinted ezen felbontás alatt kifuthatok az 1GB vidememóriából? -
Giot
addikt
Talán nincs az 10%, legalábbis e teszt szerint: [link]
Amúgy 1et értek a 69XX kártyák előnye idővel komolyan meg fog mutatkozni. Az más kérdés hogy lehet addigra kijönnek a 7XXX VGA-k a Radeon-tól 28nm-en, jelentősen jobb ár/érték mutatókkal. Meg az nV sem fog tétlenül üldögélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest