- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
CptMisi #12163 üzenetére
mellélóbáltam akkor, bocsesz, csak tippeltem.
remélem én is, hogy gyorsan megoldódik, és kicserélik. egyébként ezt a Bios-os dolgot sem értettem, szar Bios-t raktak az én szériaszámú karimra, és a kutya sem szólt, hogy frissíteni kell... 1 hét után jöttem rá forumokat olvasva, hogy lehet azt is frissíteni kell, mondjuk fura volt, hogy nem lehetett húzni a kártyát Bios miatt, dehát én ezt honnan tudjam
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #12160 üzenetére
Közben én is utána néztem jó kis lap! Láttam hogy eladó. Még nem izgat a ddr3
csak kíváncsiság volt. Amúgy hirdeted a hardveraprón?
Ez a Furmark-os dolog meg furcsa, nem értem én ezt.Kizártad a szoftveres hibát vagy valami alaplap beállítási hiba?
De ha nem nézted honnan tudtad hogy nem hibázik? -
-
Dreamie
őstag
válasz
CptMisi #12125 üzenetére
Alap beállításon csinálta a fagyást, nem húztam meg. Amikor én picit följebb rántottam, akkor máris rezonált a képernyő alsó 1/4-e. Ennyire nem merültem még el a tuningban, de, ha jól működne alap gyári tuningon, természetesen megpróbálnám. Melyik progival lehet feszkót is állítani?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #12085 üzenetére
A 2-3 hónap nem sok, mondjuk simán meghalhat a vin ennyi idő alatt is.(még sokkal kevesebb idő alatt is
)
A stabilitás teszteket és a vinyó tesztet csináld azért még meg újra telepítés előtt, nehogy aztán hiába dobd újra a winfost.
(#12086)HaZsolt: Próba erejéig 1,35v-ot nyugodtan adhatsz neki(persze feltekert ventivel, 70%-os ventivel mondjuk), de állandó használatra 1,3v bőven elég lesz, de inkább 1,25v.
Kíváncsi vagyok, hogy mit megy a karid! -
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12075 üzenetére
na most kib@sztam vele...vártam...2percig vártam, miután megnyomtam a Ctrl+Alt+Del-t, és bejött a feladatkezelő, tálcán kiírta, hogy a képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt
kell kerítenem valami rendes drivert, 10.3át
, és reményeim szerint akkor már jó lesz
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #12072 üzenetére
Próbáld ki a 10.3a-t ez eddig a legtutibb!
Amúgy a gép Prime stabil(és itt nem a blend tesztre gondolok, mert az egy meleg levest sem ér, hanem a In-place large FFTs tesztre ami igazán kifekteti a procit!) és a MemTest is rendesen lefut, egyszerre is bírja a kiképzést Prime+furmark? A wincseszter-t is teszteld le ezzel: HDD Regenerator (ez a legjobb hidd el). -
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12063 üzenetére
na...végre kicseréltem a ramokat, haver beállította, tesztelte, stabil volt...hazahoztam, CoD2 egyből fagyás, reset, aztán ment...ma megint fagyott, brothers in arms hell's highway is fagyott...aztán cod2 ment...megint elindítottam a codot, közben jött telefon, kimentem specbe, fekete képernyő, villogott a monitor állapotjelzője, vga hűtő 100%on forgott...aztán reset...vga hűtő továbbra is süvített, kép még mindig nem volt...még egyszer reset, ugyanez...kikapcsoltam, elindítottam, így volt kép is, nem is süvített... most vagy szar a kártya, vagy nem tudom
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #12036 üzenetére
Jó az új avatarod!
Más: Úgylátom, hogy innét a 5800-as totyikból még nagyon senki nem volt itt szavazni, legyetek szívesek és szavazzatok(nagyon fontos
): [link]
Amúgy mi a helyzet, ahogy tudom követem a fórumot, de ahogy látom senkinek semmi baja semmivel(hála istennek) és kezd nagyon családias lenni a hangulat!
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #12027 üzenetére
Hey MiltaryMan jó a sisakod.
Még sehogynem tudom mikor tolom össze a cuccot. Pénz kérdése. Ráadásul most költöztem másik házikóba aminek lényegesen jobb a hűtése, és ez meglátszik a VGA hőmérsékleten is tehát nem szorít a cipő
De majd megcsinálom csak lehet elhalasztom egy hónappal. -
Воланд
titán
válasz
CptMisi #11861 üzenetére
hát igen ez pont a "kinek mi az elég" kategória. nem a legmegfelelőbb példa, de ott van a gta4 ott azért a vram elég nagy korlátot jelent, h éppen egy giga vagy két giga van az adott kártyán. oké, h csúcskategória, de itt is lehet bizonyos időtállóságról beszélni és a jövőben (fél év talán) lehet, h szűkös lesz az az egy giga vram. persze vannak akik félévente cserélik a kártyájukat, de szerintem van olyan aki gyűjt az adott csúcskategóriára és nem cseréli azt le mondjuk két évig, mert nem teheti meg.
(#11862)Robi BALBOA: Igen, az a jó esetben az tényleg nagyon idézőjeles, nekem sem kis időmbe tellett mire összejött a fullhd-ra (ráadásul kényszer miatt váltottam, a régi crt bemondta az unalmast).
-
Воланд
titán
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11775 üzenetére
Ja dehát erről is "beszéltünk" kinek melyik gyártó vált be. Asus, HIS, Sapphire, stb.
Az meg hogy csak referenciát érdemes vennihát nem is tudom.
(#11776) zolisx4: ja járunk így néha msn-el pld volt amikor jó komámmal beszéltünk magánjellegű témát közben beszéltem egy haverral is, VGA-rol erre a havernak válaszoltam a magánjellegűvel kapcsolatban. Csak pislogott meg mondta hogy ja. De nem értette hogy került ez ide
-
zolisx4
őstag
válasz
CptMisi #11771 üzenetére
Nem veszekedünk eszmét cseréltünk
Nem a baj hogy ez elromlott hanem az összes amit vettem 2 hónapon belül vissza kellett vinni gariztatni mindig kifogom a hibásat
CptMisi
Azt javitottam hogy nem jól irtam ,csak lekéstem a szerkesztésről pedig HSM direkt monta hogy referenciát vegyek -
zolisx4
őstag
válasz
CptMisi #11767 üzenetére
Én ezt nem mondta mert a másik kártyám az most is megy és az is ati mindegyikből lehet rossz ,de ha le mered irni hogy szar a vga akkor neked esnek , pont erről szól a fórum hogy egymást kell marni nem segiteni
De most futtattam furmarkot kb 40 percet már el sem indul biztosan a kártya volt rossz -
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #11742 üzenetére
Ja a jó öreg OC-re gondoltam!
(#11751)SSJPeter: Megmondom én miért nem fikázzák a Fermi (gtx470/480) tulajok a karijukat, ELFOGULTSÁGBÓL, BÜSZKESÉGBŐL. Én sem szívesen vallanám be ha egy olyan kari ami mellett nem szólt jóformán semmilyen érv és sokan megpróbáltak lebeszélni róla, megvenném jó drágán és nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket.
(#11757)players111: Abu-t meg kell erről kérdezni, de szerintem a kari felépítésén ennek a dolognak az érdekében nem igen fejlesztettek semmit, szerintem ezt driverből fogják megoldani, mivel ez max driveres hiba lehet. (mondjuk úgy néz ki hogy konfig függő is valamennyire a dolog).
Amúgy milyen felbontáson tolod? (egy ilyen 2gb-os szörnyeteghez már legalább 2db FullHD-s monitor dukál)
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11707 üzenetére
Váoo és megbirkózik vele a gyári hűtés autómatán vagy ilyenkor odacsavarod neki manuálisan?
Én belőttem 850/1200-ra amióta felkerült az új Bios így használom. De a Fallout3 (végigvittem másodjára is ezek a DLC-ík király!!!) sokat fagyott. Azt hittem a tuning a ludas és visszavettem gyárira az órajeleket de úgy is fagyott már az idegeimre ment. Ha 3,4 percenként mentettem, akkor meg nem volt fagyi
Nem értem. Tegnap toltam vagy 7,8 (most számolgattam) órát és egyszer sem fagyott. Nincs mese bug-os a Fallout.
-
faranus
aktív tag
válasz
CptMisi #11612 üzenetére
hát köszi én elsösorban játékra használom a gépem és nem szeretnék egy hatalmas összeget fizetni és mindent lecserélni az bisztos hogy egy jobb VGA t veszek (pl. ATI 5850)
és ahoz néznék egy procit ami nem drága és a 400w os tápom is birja mert egy új táp se olcso és új alaplap is kell ha procit cserélek de jköszi mindent -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
CptMisi #11546 üzenetére
Az NV egészen pontosan azt mondta, hogy a PhysX képes több magot használni, ha a fejlesztő is úgy akarja.
[link] - Itt látható, hogy az API képes rá. Persze ezt a Fluidmark projektet elvágták, mert nem lenne jó az NV-nek, ha nagyobb tömegek számára kiderülne, hogy a PhysX csak a mesterséges korlátozások miatt ilyen lassú a játékokban. -
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11429 üzenetére
Ment az is mindjárt linkelem mit írtam a másik fórumra ahová való mert az ottani kulcs figurák mindent írnak,vagy le sz.. az egészet mert eddig értelmes választ nem adtak olyan mintha bemennék a gépeshez azt mondanák sok minden lehet tudom majd hátha leteszteltetem velük jó pénzért azt kitalálnak valamit
.Olvastam már azt is,hogy a kari nincs jól beállítva Bios szinten mikor a frek értéket 100ra modosítottam vagyis nem Auton hagytam.Valami mem tesztet tudsz amit Win alatt is üzemeltethetnék majd valamelyik nap teszek egy részletes öntesztet.Sajnos a memtest csak 2gb ot kezel win alatt nekem 2x2Gb-tom van majd butolva is megteszem jövőhéten a hátérben nem zavar ha csináll egy részleges öntesztet ha van ilyen progi.
Linkelve a másik fórumról:Értem köszi.Amúgy a jelenség általában indításkor jön létre vagy utána max 1-2perc alatt ki jön ez a kék halálos cucc utána soha.Mikor bejelentkeznék a profilomba akkor csinálja ezt, vagy mikor már beléptem és tölti Windows 7- alatt a programokat (steam Hard Disk Sentinel,stb,stb),.A gépet teszteltem hőfok max proci 60C prime95 ,alaplap max 42C ,kari HD5870 70C fok ventivel FurMark Extreme Burn beállításokon ,Ramok tapintásra nem melegszenek illetve nem hibásak mert teszteltem fél napig meg egy jó párszor.A procit húztam q9550 3,74GHZ re ,ram 800MHZ húzva 880MHZ re Evoone Geil 800MHZ CAS4 .Amikor játszok vagy eltelik az a bizonyos 1-2 perc bejelentkezés után nem lesz kék halálom vagyis teszteltem stabilitás tesztelővel Proci,VGA, a vincsesztert meg folyamatosan nézi a Hard Disk Sentinel 3.10 lassan 1 éve ezt használom a hátérben asztalon diagnosztikának ,és problémát nem talált .Gépet takarította, friss Bios + Friss csipszett egyéb illesztő driver Windows alig 1hetes.Általában minden hónapban frissítek mindent ,Windows 7 et is sűrűn telepítek törlök vagyis az is kizárva.Esetleg valami jó táp tesztelőt tudsz mondani mert jelenleg arra gyanakszom Gigabyte 800W Odin moduláris 2 1/2 éves max 450W használok ki ebből amióta megvan nem terhelem túl.Gép takaritva elég sűrűn,kontakt tisztítóval is szakszerűen meg takarítottam a lábakat, táp is ki pókhálózva + hozzá teszem a gép hideg állapotban is ezt csinálja 1-2napig kikapcsolva mert mikor szokott előfordulni a kék halál akkor frissen indítom vagyis elötte ki volt kapcsolva 1 napig esélye sincsen túlmelegedésre mert nincs ami ezalatt le terhelné,hogy fagyásra hajlamos hőfokot generáljon.Ha valaki tud még hasznos tanácsokat adni meg köszönném mert már teljesen nem vágom mi lehet az egésszel drágán meg nem szeretném be vizsgáltatni a termékek java részt még garis tudom cseréltetni ha hibás.Előre is köszönök minden hasznos tanácsot
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11400 üzenetére
Találtam egy magyar leírást a Spitfire-ről. Csak az nem tiszta nekem hogy a memók és a VRM-ek hűtését azokra a kis csepp bordákra bízzák passzívan??? Úgy tűnik. Mert ha felettük van a T-rad2 vagy az MK-13 és forog 2 db venti az szépen cseréli a levegőt de így
Ez elég kevésnek tűnik!
Egyébként az is igaz amit Gerisz jegyzett meg hogy az MK-13-hoz magasabb légszállítású ventik a kellenek sűrűbb lamellázás miatt mint a T-rad-hoz. Másrészt csak nekem tűnik úgy mintha a T-rad-ban vastagabbak lennének a heatpipe-ok? -
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11396 üzenetére
Azt én is láttam kis csalás! Nem kellett leképezni bizonyos dolgokat a kártyának, így megkönnyítették a dolgát. Érdekes
. (És ha most itt elkezdeném azt hogy ha az Ati is ilyet csinált volna bizonyos esetekben abból milyen nagy felháborodás lenne...... de nem kezdem mert próbálok kiegyensúlyozott lenni és kimaradni ebből a nagy sárdobálásból ami egyébként már nagyon bosszant. Sok fórumon mást sem lehet látni mint hogy a Vörösök meg a Zöldek hát kinek kell ez a nagy flame
)
Hát a tesszeláció fura dolog mert vannak vele gondok Abu cikkében olvastam hogy a tesszelálással létrehozott terület fizikailag nem jelenik meg a játékban tehát ha egy oszlop tesszeleálással lett létrehozva hiába bújsz mögé a adok kapok közben azon simán átmegy a lövedék és tadam game over. Vagy a másik probléma hogy soxor erőforrás zabáló a tessz. (de hosszú szó) mert ahol pld síkabb a terület ami le van képezve ott elég lenne kevesebb háromszögből is felépíteni. Szóval a van mit csiszolni ezen a dolgon.
De itt van pontosan leírva.(#11395) BeLucZ: Nem ismerem ezt a digital vibrance képjavító effektet. Így ez ügyben nem tudok nyilatkozni.
(#11397) kasa85:
de inkább tedd off-ba. Peace.
-
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #11390 üzenetére
Ebben nem játszhat szerepet, mert mint írtam én használtam ilyen "kis" bordával is és volt 100°C a VRM a GPU meg 50°C. Az mk13-nak nagy légszállításra van szüksége, hogy megmutassa mit is tud mert sűrűek a lamellák a T-rad ritkább ezért nincs jelentős különbség.
A Splitfire-t meg direkt ezekre a karikra adta ki, nem tudom mennyire lehet valós, elég nagy az a borda. De szerintem az már nagyon befűt a procinak, hogy minden meleg a vidkartiól oda megy és nem is tudsz csak párhuzamosan fújót oda is tenni -
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #11386 üzenetére
megnéztem a Fan install flash videót prolimatech oldalán-> jól értem, hogy akkor a ventilátorok nem a bordára kerülnek, hanem a borda elé?
találtam tesztet igaz 5870nel
Ez a Spitfire VRM-R X páros sem tűnik rossznak
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #11376 üzenetére
Hát tudod ez a fránya szakdolgozatot meg kellett írnom (nem is akárhogyan) és nincsen olyan mákom mint havernak, hogy a csaja(csicskája) megírta helyette
És a tételek tanulása még csak most jön
A karim amúgy remekül üzemel és leteszteltem a Diablo1-el és ha hiszitek ha nem VISZI, nem szaggat nem dadog!
(Ez nem teljesen ide tartozik, de hátha valaki tud valamit mondani, a helyzet az, hogy a Dio1 egy viszi "szép a kép" semmi képhiba, a Dio1 kiegészítőjét (hellfire-t) is viszi viszint a kép nem szép mintha néhány textúra natívban jelenne meg, én a win7-re gyanakszom, ja és mind a két game eredeti)
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11340 üzenetére
Ezzel a Thermalright T-RAD 2-vel is szemezek. Ha hatékonyságát tekintve van olyan jó mint az MK-13 akkor lehet efelé fog húzni a szívem, meg a pénztárcám is mert olcsóbb.
Abból a szempontbol viszont szimpatikusabb az MK-13 hogy a hőcsövek jobban el vannak osztva a lamellák között.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11320 üzenetére
Hát elképzelhető, hogy az update tólt le valami szemetet benne van a pakliban.Én a Drivert a gyártó honlapjáról szedem le a Vezérlő pultba Update (letöltő funkciót) átállítom kézi re mert szeretem tudni mit rak fel,nem önkényesen tolja fel a sok felesleges szemetet.Meg Multi alatt sem jó mert ha valamit leszed magának akkor lagól mint atom ezzel legalább elkerülöm így a felesleges idegeskedést mert nem jó ha épp emiatt kapok egy fejlövést vagy szerver szakadás jöjjön létre.Próbáld feltolni újra a Wint szed le hozzá te is a 9.12 drivert azt ki derül mer elképzelhető neked is össze fosta a rendszered magát.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11295 üzenetére
Egyetértek
Sefi84em felvágás képen írom,de van annyi tapasztalatom( tapasztalatunk),hogy ne kúrjam el lehetőleg ekkora nagy f... al a driver cseréket.Én azt írom erre hogy a számítás technikával tartani a lépést minden naposan lehetetlen mert minden nap van valami új igaz erre a driverek re is.Ha van amit egyszer sikerült tökéletesen leszedni másodjára egy frissebbel nem biztos hogy ugyanúgy sikerülni fog.Ezért frissítik az erre kitalált progikat is ami a maradékot utána felmossa ne keljen szegény lúzernek a Windows át széttörölnie mert a dll+könyvtárakat meg egyéb szemetet mindenfelé szétdobált mikor telepítette a C meghajtón mert nekem az van.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11292 üzenetére
Szia.Hát igen van benne valami a driver cseréről törlésről mert volt nem egyszer példa ,hogy törölni akartam én h.. meg csak a Ati menegger töröltem ki a programok telepítése törlése vezérlőpult funkciójából köszönhető a kapkodásomnak.Utána töröltem az erre szakosodott tisztító programokkal,és láss csodát ami már majdnem minden napos nem ment fel egyetlen Ati driver sem utána.Valami inkompatibilitás meg netten való megoldások keresése a szokásos aminek eddig értelme hatalmas nagy 0 la volt a végeredménye.Valahogyan benne maradt a szutyok hiába van pl
river Sweeper erre semmit nem segített mert akárhányszor töröltem újra indúlt talált valami Ati szutykot.Végeredmény az volt hogy Format C:
-
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi #11292 üzenetére
Én már 28x cserélte drivert mióta fent van ez a rendszer.
nvidia le, ati fel. ati-ati-ati-ati-ati-ati
Volt olyan, hogy egy nap többször is cseréltem drivert. Feltettem a 10,3 javítást mert mondták, hogy mekkora király a hibákat javítja, (mondjuk nekem nem volt hibám a 10.3-al sem) majd feltettem a 10,5 Betat tök jó nem szaggat a furmark, majd pont a Csataliszt topikját olvastam mikor bedöbták a 10.4 megérkezett, jah előtte feltettem a 10.4betat, mert mondta valaki, hogy nem jó, nekem nem volt vele gondom.
Egyedül eddig a Setlers7 amiben láttam bug-ot. kopp-kopp-kopp
Win7 64bit prof eredeti(ez nem azt feltételezi, hogy a tiétek nem az, mert ugye itt nincs warez
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11275 üzenetére
Köszi az infót,lekopogom mióta kitakarítottam a tápot, frissebb drivert toltam fel nem volt azóta kék halálom
Most jól becumiztam feltoltam a 10.5 bétát és észleltem,hogy mozgatom az egeret szaggat mint az atom a gép is mintha dia vetítés lenne időnként,mikor játékot tolok neki elkezd gondolkodni vagy fél órát bejön a logó meg minden 1fps el.Letöröltem az egészet minden takarító progival amit az előző hsz ben leírtam azt feltoltam a 10.3b és jelenleg ugyan azt csinálja.Úgy látszik valamit Windows szinten szart be valami hát ez k.. jó
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11268 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/faces/m27.gif
Nekem ez nem működik vagy te a saját arcképed látod?Mert én csak az elérési utat.
A szépség bizonyos kereteken belül relatív fogalom! Így van ez a magyar nyelvel is, területenként változó lehet mihez van hozzászokva az ember füle. A szemetét nekem pld furán hangzik. -
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #11265 üzenetére
Én egyoldalas hibalistát írtam miket tapasztaltam.
Eladó függvénye a dolog mondjuk rendes volt a srác akitől vettem mert a nagyker neki visszadobta, hogy jó azóta nem tom mi van vele utóbb otthon tesztelte, de szerintem szar mert a vas nem változott az új karival meg semmi baj sincs az az volt. Sajnos, hogy lemegy a vantage az még nem=jó-val épp néztem vantage alatt csak 270W volt a fogyi furmark alatt meg 320-330W. -
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11233 üzenetére
Hát igen egyetértek idegesítő.Vicc hogy egyszer jól megcsinálják valamelyest lehessen vele játszani valami béta fossal utána a következőben ami végleges vagy 2 verzióval újabb újra ugyanazt elkúrják.Személy szerint fognám azt az összes drivert szerkesztőt egyesével le építeném,és hoznák a helyére egy olyan csapatot aki a játékos felhasználókkal is foglalkozik,és nem szarja le őket azzal pl: hogy nem támogatott stb.Kezdek erőteljesen gondolkodni az Nvidia oldalon mert már kibírhatatlan,hogy minden hónapban csodára vár az ember,hogy esetleg megy e ,nem akad e, vagy szétesik vagy éppen esetleg kékhalált kap e,szürke halál,szemetelés,kockásodás sorolhatnám.Lehet hogy mi játékosok tévedünk és az Ati szakértői az okosak ez kérem szépen vicc 2010ben közel egy kocsi árával vetekedő kártyával kapcsolatban,és eladási szinthez is mert kimagasló az atinak a részesedései is ha hozzáteszem nem egy kis gyártó amit iroda alkalmazásokra terveznek csak.Nem csodálom,hogy fogynak az Ati tulajok azt inkább átállnak az Nvidia oldalra ha tulajdoníthatom ennek.Lehet melegszik hangos sokat zabál,de lehet használni amire tulajdonképp tervezték felhasználóbarát hogy úgy mondjam.Ati driver ek minden hónap ban jönnek,de minek az Nvidia meg 2havonta és alig vannak problémái tegyük hozzá a dadogásos dolgot az Atival amit még mindig nem javítottak.Sajnos annyira jó érzékem van a folyamatos kép és a dadogás megkülönböztetéséhez,hogy 1képkocka után levágom mikor dadog és olyan mint ha szaggatna elég élvezhetetlen így az egész.
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11233 üzenetére
Na akkor még várok a 10.4 el! Jó ez a 10.3a!
(#11235) naksys: No a helyzet az hogy az általad említett "barna" nyák a referencia AMD. A kék már a Sapphire (ha erre gondolsz) saját tervezésű nyákja, ami ha arra épül mint az 5850 Toxic (csak más alkatrészekkel) akkor hoszabb vagy 1,5 2cm-el mint a referencia, és ez azt jelenti hogy hátrébb van a Gpu és a memória chipek mint a referencia kártyán Ettől függetlenűl úgy látszik hogy a gpu mem távolsága nem változott. Viszont a VRM-ek mintha hátrébb kerültek volna. Ebben a cikkben van róluk fénykép lecheckolhatod! Jelzem azt nem tudom hogy valóban ugyanaz e a nyák mint a Toxic esetében.
(#11236) Sárpac: Mennyin mennek a memók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest