- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
faranus #14253 üzenetére
Szia.
Kicsit topikot tévesztettél, de válaszolok. Mind a kettővel jól jársz, tekintve, hogy szinte azonos kategóriát képviselnek.
AMD megoldása olcsó, míg Intelé kicsit drágább, itt-ott erősebb és jóval kevesebbet fogyaszt -> hűvös, nagyobb tuningpotenciál.
Mind a kettő amennyiben nem AM2+ vagy AM3 ill. s1156 foglalatú alaplapod van alaplapcserével jár, AMDnél még a DDR2 ramok haszonsíthatók, de valószínűleg DDR3ra lesz szükséged.
Üdv. LW -
CptMisi
őstag
válasz
faranus #12916 üzenetére
4890eket általában jól lehet húzni, ha valami jobb fajtájú hűtés van rajta, mint például iCooler x4, akkor nem kell tartanod túlmelegedéstől...persze, ha valami zárt dobozban van, akkor lehet baj....
amúgy én tudom rosszul, vagy a 4890 alapon is pariban van az 5830cal
-
Giot
addikt
válasz
faranus #11608 üzenetére
A 400w-os FSB-vel nem kísérleteznék. Nem rossz de oda már elkél valami komolyabb jószág, nálam egy 550w-os Chieftec szolgálja ki a gépet és ezt is szépen meg tudja szívni, főleg ha tuningrol van szó. És hát ugye a Toxic arra készült (eleinte én is alapon akartam hagyni de olyan órajeleket sikerült elérnem vele feszemelés nélkül hogy szinte felesleges lenne kihagyni a lehetőséget egy kis tuningra mondjuk a belőni az 5870-es órajeleire)
A prociról már leírtam a véleményem és 1et értek CptMisi (őstag nocsakegyedi arcképet neked) fórumtárssal.
-
CptMisi
őstag
válasz
faranus #11608 üzenetére
Attól függ...teljesítményben csak akkor van előrébb mondjuk egy i5 750 egy x4 955nél, ha nem játékban nézzük, ott =...
AMD procik többet fogyasztanak, de amennyivel többet fizetsz egy i5ös konfigért, mint egy phenom 2esért, az jó ideig fedezi azt a +20-30WattotMrZwack: Corsair HX 520at választanám, ha az ár nem számít...ez moduláris is, ha jól emlékszem... ez még jó ideig elég lesz, és még marad benne szufla a jelenlegi géped kiszolgálása közben...
players111: Úristen, milyen áron adod te a 4890et?
-
Воланд
titán
válasz
faranus #11599 üzenetére
Érdemes elolvasni: PH! táp teszt.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest