Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
faranus
üzenetére
Szia.
Kicsit topikot tévesztettél, de válaszolok. Mind a kettővel jól jársz, tekintve, hogy szinte azonos kategóriát képviselnek.
AMD megoldása olcsó, míg Intelé kicsit drágább, itt-ott erősebb és jóval kevesebbet fogyaszt -> hűvös, nagyobb tuningpotenciál.
Mind a kettő amennyiben nem AM2+ vagy AM3 ill. s1156 foglalatú alaplapod van alaplapcserével jár, AMDnél még a DDR2 ramok haszonsíthatók, de valószínűleg DDR3ra lesz szükséged.
Üdv. LW -
CptMisi
őstag
válasz
faranus
üzenetére
4890eket általában jól lehet húzni, ha valami jobb fajtájú hűtés van rajta, mint például iCooler x4, akkor nem kell tartanod túlmelegedéstől...persze, ha valami zárt dobozban van, akkor lehet baj....
amúgy én tudom rosszul, vagy a 4890 alapon is pariban van az 5830cal 
-
Giot
addikt
válasz
faranus
üzenetére
A 400w-os FSB-vel nem kísérleteznék. Nem rossz de oda már elkél valami komolyabb jószág, nálam egy 550w-os Chieftec szolgálja ki a gépet és ezt is szépen meg tudja szívni, főleg ha tuningrol van szó. És hát ugye a Toxic arra készült (eleinte én is alapon akartam hagyni de olyan órajeleket sikerült elérnem vele feszemelés nélkül hogy szinte felesleges lenne kihagyni a lehetőséget egy kis tuningra mondjuk a belőni az 5870-es órajeleire)
A prociról már leírtam a véleményem és 1et értek CptMisi (őstag nocsak
egyedi arcképet neked) fórumtárssal. -
CptMisi
őstag
válasz
faranus
üzenetére
Attól függ...teljesítményben csak akkor van előrébb mondjuk egy i5 750 egy x4 955nél, ha nem játékban nézzük, ott =...
AMD procik többet fogyasztanak, de amennyivel többet fizetsz egy i5ös konfigért, mint egy phenom 2esért, az jó ideig fedezi azt a +20-30Wattot
MrZwack: Corsair HX 520at választanám, ha az ár nem számít...ez moduláris is, ha jól emlékszem... ez még jó ideig elég lesz, és még marad benne szufla a jelenlegi géped kiszolgálása közben...

players111: Úristen, milyen áron adod te a 4890et?

-
Воланд
titán
válasz
faranus
üzenetére
Érdemes elolvasni: PH! táp teszt.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
amúgy én tudom rosszul, vagy a 4890 alapon is pariban van az 5830cal 

egyedi arcképet neked) fórumtárssal.