- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem az órajelszintjére gondolt.
Én remélem, hogy ha kerítek rá vizesblokkot, és megküldöm fesszel, akkor a teljesítményszintje is meglesz.Ma beraktam a szobatársam gépébe az 5850-emet (holnap majd otthonra talál az én gépemben is), valami kis 2Gb-en ketyegő Athlon64 x2 mellé 1.0-ás PCI slotba, és hát így azért eléggé szaggatott rajta az unigine benchmark, ahol sok volt a tesszelált felület. Ugyan azokkal a beállításokkal az ő 4870 1Gb-ja szép simán végigfutott (épp csak a tesszelált felületek maradtak le, ami látványos).
Tudom hogy ez csak ilyen legelső techdemó (és megnézem én még ezt 3,8-as c2q-val 2.0-ás lapban is), de azért nem túl biztató, ha 2db 5850 kell majd, ha a tesszelációt is be akarom kapcsolni a DX11-es játékokban, mert anélkül tök lapos lesz minden (pedig a kettő közt lehetne, ha tesszeláció helyett hagyományos technológiával trükközik ki a térbeli hatást). Szóval ez a demó egyelőre nem mutat semmi f@szát erről a tesszelálásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest