- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun #3578 üzenetére
Igen, hsz vadászatban, flamelésben nagyon jó vagy . A másik topicban ha nem érted mit miért írtam szólj elmagyarázom . Nem olyan bonyolult egyébként, le is írtam, de ha nem megy a megértés mondom kérdezz . Azt nem értem ott mindenki a másikat védi, erre Te itt antit, ennyi nickje van valakinek vagy csak nagy a család ?
Azt csak halkan teszem hozzá hogy ha olvasnád a többi topicot akkor nem egy embernek nem javasoltam az 5770/50 párost ilyen áron, én is a csökkentésre várok, ennyi . Te viszont minden hírben az árakkal foglalkozol, ha venni akarsz vegyél, ne siránkozz, ha meg drága akkor várj . A "barátod"szerint még úgy sem éri meg a dx11, legalább neki higgy, viszont akkor nem értem miért érdekel az új kártyák ára .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest