- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joker1220 #4888 üzenetére
vga vagy digit kábelt használsz?
próbáltad a "másikat" is?
nekem elég gyanus, hogy más lapban nem volt gond, az olcso asrockban meg csikozás van többeknél is, ráadásul felbontásfüggő, screenshotokon nem látszik ... mintha a memoriában még a jo kép lenne, csak a kijelzőre kerül "csíkos" ...
-
Tomix24
addikt
válasz
joker1220 #4888 üzenetére
Nem tudom, de ha a proci lábai nem görbültek, és nincs esély túl melegedésre, tehát jól pasztáztátok, és az Aida szerint is jó a hőfok, akkor garantáltan jó a Proci.
A lap Ram lutri lehet, az "új" termék lehet attól még gyárilag gyenge. PL amit most vettem rokonnak Lapot 2 napja A55M-HVS-et egyszerüen csíkoz ha nem gyárin megyek, ugyanúgy mint nálad. Bios-t frissítettem és ma is tesztelni fogom a lapot.
-
Tomix24
addikt
válasz
joker1220 #4884 üzenetére
?
Én 1920x1080-on használtam, low beállítás mellett jó ideig azt a procit ami nálad van.
Corsair rammal(1600Mhz- cl7). De csík nem volt.Mondjuk a lap is drágább volt, 24K-s Asrock miniItx. Érdekes hogy felbontás függő nálad(mintha ott megadná magát a Ram). Egy másik Fm1 lapban kellene kipróbálni, illetve kizárni a lap hibáját. Mert a Proci teljesen hibamentes volt még nálam is, meg MZ-nél is. Hírtelen csak nem romlik el. -
-
MZperX75
addikt
válasz
joker1220 #4762 üzenetére
Ezt én már végig játszottam semmi értelme!
4.00Ghz-ig mentem amíg az alaplap engedte,csalóka az eredmény a valóság 2100Mhz!
Tomix24 volt az eredeti processzor tulaj,én tőle vásároltam.
Inkább játék teszteket csinálj+a videózáshoz telepítsd fel DXVA-hoz gpu gyorsításhoz szüksékes drivereket!
DirektX-et tedd fel a Windowra! Shark kodeket! STB.
Ezek kellenek a BD,és MKV,720p 1080p videók zökkenőmentes lejátszásához ez a lényeg! -
Tomix24
addikt
válasz
joker1220 #4758 üzenetére
Ember, tök mindegy mit állítasz. A pontokon látszik hogy a procid annyi amennyit gyárilag tud
Nekem is volt ilyen, értelmetlen dolgokat csinálsz. De ha már húzni akarnád, akkor a biosban, ha jó az alaplapod, a Bus sebességét emelgesd, ami 100-on van.. Vagy vegyél tuningoható Llanot, aminek K betü van a végén. Ilyen procim nekem is volt, illetve most K-s végü -
MZperX75
addikt
válasz
joker1220 #4713 üzenetére
Csodát ne várj!Nagy különbség nem lesz,talán csak sebességben
Viccet félretéve Phenom2-955(3.2ghz) 4Giga DDR2-800+2 HD4870CFX-ről váltottam
egy E-350-es Brazosra.
több mint 1 évig elvoltam vele,igaz párhuzamosan megvolt még nagy gép is egy 3-4 hónapot,csak már be sem kapcsoltam
(akkor meg minek?)persze a brazos 24/7-ben tette a dolgát.Használható a dolog ,nagyon is,így sem használod ki majd a 3 magot sem.
1.25V-on stabil a kicsike akár SSD-vel 65W-os paneltáp elviszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged