- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #83494 üzenetére
Az E6600-aknak a tényleges végét én sem tudom, de egyszer láttam egyet élőben bőven 5GHZ felett is, szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének
Amúgy fura mert nekem az E6600-hoz már bőven az XP passzol, sőt inkább a (kimaradt) Vista, de ha ma építenék vele gépet, akkor már inkább Win7 lenne ... Win98, gondolom a perverzió () miatt van, de amúgy eszembe se jutn ilyesmit rakni egy ilyen gépre
Na amúgy furák vagyunk, mert egész életemben azt mondtam h sok RAM meg erős proci legyen, aztán majd a VGA-t is megoldja az ember. így volt átmenetileg az 1700-as Celeronomban (lol, mint erős CPU XD ) 2MB-os ATI VGA hetekig. De ha azt vesszük most is ezt a figurát játszom, 10400F mellett a GTX950-el xD Egyébként itt anno fordíthattam volna, mert megfordult a fejemben h marad a I3 4330, és megy mellé valami erős 8GB-os VGA, de úgy voltam vele ha már egy komplett gép árát elköltöm csak VGA-ra akkor inkább az alap legyen modern - Na meg ugye a Phenom 9500nál megtanultam, hogy lehet akármilyen erős VGAd (ugye 3870X2, 4850, 4890) ha a proci limit miatt mindegyik "ugyanaz" érzetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest