Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz DarthSun #83494 üzenetére

Az E6600-aknak a tényleges végét én sem tudom, de egyszer láttam egyet élőben bőven 5GHZ felett is, szóval nem hiszem, hogy a szerencsésebb példányok rosszak lennének :D
    Amúgy fura mert nekem az E6600-hoz már bőven az XP passzol, sőt inkább a (kimaradt) Vista, de ha ma építenék vele gépet, akkor már inkább Win7 lenne ... Win98, gondolom a perverzió ( :D ) miatt van, de amúgy eszembe se jutn ilyesmit rakni egy ilyen gépre :D

Na amúgy furák vagyunk, mert egész életemben azt mondtam h sok RAM meg erős proci legyen, aztán majd a VGA-t is megoldja az ember. így volt átmenetileg az 1700-as Celeronomban (lol, mint erős CPU XD ) 2MB-os ATI VGA hetekig. De ha azt vesszük most is ezt a figurát játszom, 10400F mellett a GTX950-el xD Egyébként itt anno fordíthattam volna, mert megfordult a fejemben h marad a I3 4330, és megy mellé valami erős 8GB-os VGA, de úgy voltam vele ha már egy komplett gép árát elköltöm csak VGA-ra akkor inkább az alap legyen modern - Na meg ugye a Phenom 9500nál megtanultam, hogy lehet akármilyen erős VGAd (ugye 3870X2, 4850, 4890) ha a proci limit miatt mindegyik "ugyanaz" érzetre.

Új hozzászólás Aktív témák