- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
gyorsan rákerestem erre a scsi.blue témára, jópofa, bár eddig engem totál hidegen hagyott a scsi téma, soha nem volt egyetlen ilyen kártya vagy vinyó sem a kezeim között - de azért most úgy elgondolkodtam, hogyha valami olcsón szembe jönne, lehet nem mondanék rá nemet
de akkor már eszembe jutott egy másik leküzdendő probléma: az egyetlen soros egerem amit találtam régről, döglött az egyik tengelye, nem mozdul semerre... közben meg itt a 486, meg van egy S7 lapom is, amin nincsen PS/2 se... szóval előbb utóbb lehet összerakom valamelyiket a neten fellelhető arduino alapú PS/2>soros egér konverterekből... PS/2 egeret azért még lehet találni szép számmal, bár abból is érdemes lesz betárazni valamennyit mert el fognak tűnni, aztán már csak 5-10 ezrekért lesz egy egy kopott... most mosolyogtam egy jót egy hirdetésen: V3 PCI 50e... pár éve asszem 1500-ért vettem egy pontosan ugyanolyat
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest