Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #114612 üzenetére
vegulis a 95os dx4 vagy egy socket5 konfig remek erre a korszakra, foleg hogy mindket gep lenyegeben tokeletesre van csiszolva, a dx2 erdekes, de keves. A socket4el is jo lenne elerni ezt a szintet, de sokkal kemenyebb dio az alkatreszek elerhetosege miatt.
Pl ha korai socket4/pci 94 konfigot szeretnek (kesobbi konnyebb):
* jo lenne 66os proci, rohadt draga
* a jelenlegi asus lap jo alap, batman revenge alternativa. A batman revenge lapot meg nem vetettem el, csak ha akkora, mint a hendrix lapom, bele sem tudom rakni egy mini hazba.
* az asus laphoz nehez korhu hdd kontrollert talalni, erdekes modon a scsi konnyebb utnak tunik, korai pci kontrollert egyaltalan nem talaltam - csupan netes kepet is nehez volt
* ide vinyom van - wdc 2420/2540 pl, de itt meg scsi hdd a kemeny dio
* blaster, midi ok, de pl korai rev gusom nincs (3.74 az osszes), csak gus max - ami hataresetes
* korai pcios videokartya megint nehez. Pl s3bol a 928 ment meg - ugy 94 kozepen jelentek csak meg a hasznalhato kartyak (s3 visionok pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Formula-1 humoros
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest