Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    Itt lehet, off ezért abba is rakom:

    Az aláírásomban látható konfigurációm van, ami sajna hűtés szempontjából elégé elcs***tem, mivel nem figyeltem az alkatrészek méreteire. A problémám az, hogy jelenleg p/p-be megy a corsair h100i de nem sokat ér mert a borda alá nem fért csak 2 db 12 mm vastagságú ventilátor (sajna az alaplapomon 1-2 csatlakozó túl magasan van), a felső 2 gyári ventilátor pedig nem fért be pontosan a borda felé (mivel a felső rekesz kialakítása nem a legjobb). Ha nem p/p-be lenne akkor sem lenne megoldható normál vastagságú ventilátorokkal és a ház elejébe sem fér be a h100i mert nem lehet mind a két hdd tartót kiszerelni. Ráadásnak amellett, hogy rosszul hűt még hangos is. Korábban próbálkoztam léghűtéssel is, de ott meg az volt a probléma, hogy a memória magas bordás, így 1 slotot nem lehetett használni, de mivel szeretnék memóriát bővíteni az sem a legjobb. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lenne a jobb megoldás:

    - Megmaradni a h100i-nél és cseréljek házat (ebben az esetben tudnátok-e olyan házat ajánlani aminek a fenti részében p/p módban elfér normál méretű ventilátorokkal a h100i és milyen ventilátorokat ajánlotok hozzá).
    - Váltsak vissza léghűtésre, de akkor viszont egy max. 155 mm magasságú hűtő kellene ami mellett elfér a magas bordájú memória is. Illetve örülnék neki ha a proci húzható lenne (korábban próbált léghűtés Thermalright Macho rev.A).
    - A kettő variánsa: új ház és léghűtés (ezt annyira nem szeretném).

    Előre is köszi a segítséget.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák