Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
"A noverdehez majd aztán odakerül a 2700 x meg 3700x és így tovább, generációs CPU előrelépések vannak azonos foglalaton belül. "
A noverem total jól elvan az 1700 -as procival ; majd ha a win10 nyavajogni kezd, hogy nincs frissites, akkor eldontjuk mi legyen ; igen valoszinuleg megkapja az 5800X -et tolem ; de szerintem azt már lappal együtt, mert addigra Zen5 -ot akarok magamnak. Ahhoz meg kotelezo lesz az uj lap. Tiszta Intel
"A másik hogy közben te ugyan úgy nem vettél új alaplapot ahogy írtam, miközben töb generáción át kb 2x olyan gyors csúcs vagy közép porcit tettél abba az alaplapba."
magamnak nemvettem lapot ( egyebkent ez sem igaz, irtam, hogy az 5700G kapott egy B450 Tomat ) ; de akik megkaptak a regi cpuimat, azoknak igen ; oke, nem a csucskategoriat, mert ilyen ascork b450m-hdv es az msi mortar max kozottis spektrumbol lettek mazsizva, de mint irtam lap nelkul lehetne nezegetni a procit, hogy je milyen szepen ra van gravirozva, hogyaszondja "RYZEN".
Evvan, valahogy nalam még mindig ugy jon ki, hogy pont ugyanannyi veszelyes hulladekot gyartunk, mintha Intel alapokon lennenk, annyi a kulonbseg, hogy az Intelnel egyutt adod el a lap+cpu parost, es veszed meg az ujat mert valtozott a foglalat ; itt meg eladom a procit amihez vesznek egy lapot mert anelkul megse mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzol Screenshot
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Robotporszívók
- Bitcoin topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest