- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #8644 üzenetére
"- zárt ökoszisztéma -> nincs verseny és a prémiumos felárat jobban megfizetik az ügyfelek."
Szerintem ez a helyzet. Korábban linkeltem egy összehasonlítást, utolsó bekezdés: [link] .
Ugyanakkor ez a fajta bővíthetetlen rendszermemória, mint irány, szerintem nagyon nem fogyasztóbarát, hiszen így gyakorlatilag kedvükre kopaszthatják meg az embereket, akiknek kicsit is több ramra van szükségük...
Jó okkal alakul ki a notebookoknál is az a gyakorlat, hogy a RAM, SSD, WIFI kártya a felhasználó által bővíthető/cserélhető volt hosszú éveken keresztül. Sajnos újabban ismét egyre több minden "integrálódik", válik cserélhetetlenné. Vegyél új notebookot, ha nem elég már.Illetve M1 kapcsán szerintem ez is érdekes: [link] . És azóta az AMD-nek lett Zen4, illetve RDNA3 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest