- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #8644 üzenetére
"- zárt ökoszisztéma -> nincs verseny és a prémiumos felárat jobban megfizetik az ügyfelek."
Szerintem ez a helyzet. Korábban linkeltem egy összehasonlítást, utolsó bekezdés: [link] .
Ugyanakkor ez a fajta bővíthetetlen rendszermemória, mint irány, szerintem nagyon nem fogyasztóbarát, hiszen így gyakorlatilag kedvükre kopaszthatják meg az embereket, akiknek kicsit is több ramra van szükségük...
Jó okkal alakul ki a notebookoknál is az a gyakorlat, hogy a RAM, SSD, WIFI kártya a felhasználó által bővíthető/cserélhető volt hosszú éveken keresztül. Sajnos újabban ismét egyre több minden "integrálódik", válik cserélhetetlenné. Vegyél új notebookot, ha nem elég már.Illetve M1 kapcsán szerintem ez is érdekes: [link] . És azóta az AMD-nek lett Zen4, illetve RDNA3 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest