Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Petykemano #7946 üzenetére
Ezt már sokadszorra látom leírva, hogy jobb lesz a raptor lake, de ennek mi az alapja? Eddig ugye max pletykák lehetnek róla, de nem hiszem, hogy túlságosan meg lehetne bízni bennük.
Én így laikusként arra számítanék, hogy ilyen pár %-os difik lesznek csak a Ryzen 7000-hez képest, azt is csak bizonyos esetekben (most is igen csak feladat függő, hogy hol melyik cpu a jobb, még játékról játékra is nagyot tud változni).
Viszont az AMD-nek még hátra van az 7000 X3D, ami talán jövő év elejére van pletykálva, amivel szemben én nem hiszem előnye lesz egyáltalán.
Persze csak én is csak "Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kés topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest