- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
> Az én szememben a jelenlegi megvalósításában csak felesleges nyűg a kis magok.
> Én pénzt nem adnék értük.
> Ha pedig rengeteg multicore nyers erő kellene,
> jobb megoldásnak tartom pl. a jelenlegi 5900X-et vagy 5950X-et,
> vagy az érkező Zen4-es utódokat."
Ezzel szerintem nehéz nem egyetérteni. Én jó kezdeményeznek gondolom a Pollack szabály figyelembevételével a MT teljesítmény növelését kis hely és energiahatékony magok segítségével. Szerintem nagyon költséghatékonyan lehetne CB23 és már rendering bajnokokat gyártani Hybrid architektúra alapon arra a piacra, ahová a ThreadRipper, és mondjuk még a 16 magos ryzen a versenytársa. 8 nagy mag + további 8-16-24 nagy mag helyét elfoglaló (~) 32-64-96 kis mag, ami ezekben a jól skálázódó alkalmazásokban másfélszer nagyobb throughputot is hozhat. És olcsóbban előállítható (lehetne)De ennek a mainstreamben desktopok terén jelenleg nincs különösebb haszna. 4 kis mag hasznos lehet arra a célra, hogy csökkenthető legyen az idle energiafelhasználás (ami mobil szegmensben szempont), lehet, hogy egy YT is elketyeghetne az E magokon. De mivel még több vele a bonyoldalom, mint a haszon, ezért csakúgy, mint az első generációs Ryzen esetén a MT teljesítménytöbbletet leginkább ajándékként kéne adni, hogy a vevőknek is így csillogjon a szemük: d($.$)b és persze, hogy nőjön a penetráció, alkalmazkodjanak a szoftverek.
Máskülönben arra a sorsra jut, mint az IGP. (Persze nyilván nem ugyanaz a réteg-közönség fogja megtalálni a maga réteg-hasznát benne)
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AliExpress tapasztalatok
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest